КОМПЛЕКС РАЧИЧ

  • Войводиново, 4135 Войводиново, България
  • +359 88 792 6167

Работно време КОМПЛЕКС РАЧИЧ

  • понеделник: Отворено 24 часа
  • вторник: Отворено 24 часа
  • сряда: Отворено 24 часа
  • четвъртък: Отворено 24 часа
  • петък: Отворено 24 часа
  • събота: Отворено 24 часа
  • неделя: Отворено 24 часа

Отзиви за КОМПЛЕКС РАЧИЧ

(Общо гласували : 368 - Рейтинг: 4.2)

Ваня Иванова

Рейтинг : 5 от 5

Чудесно, уютно място, чист и немалък басейн за капацитета на площта за шезлонги, много зеленина, изключително любезен и искрено сърдечен персонал, вкусна храна, чисти стаи, Момичето, което ни сервира храната беше много ведро и сръчно, много усмихнато и добронамерено! Беше ни много вкусно. Лимонадите са чудесни! Мястото е семеен тип хотел, с детски басейн, с приятна атмосфера и е отлично за настаняване на гости на града, защото е буквално на няколко километра. Много сме доволни. Благодарим от сърце !!! И желаем много успехи и още много доволни клиенти! Бъдете здрави!


Steve Tsokev

Рейтинг : 3 от 5

Басейна вече се заплаща независимо дали сте гост на хотела. Климатика в стаята не смогваше на жегата а и не беше чистен и почваше да мирише на лошо. За притеснителните - стените са гипсокартон с вата и си чувате съседните стаи без проблем. Менюто е малко и скъпо за това което се предлага. Най-доброто нещо в комплекса е басейна безспорно.


Теодора Василева

Рейтинг : 3 от 5

Басейна е хубав. Но цените откакто последно ходих са двойни което за извън града на мен ми идва малко скъпо.


Ivaylo Dimitrov

Рейтинг : 1 от 5

Единственото хубаво е басейна които не можахме да пробваме след 18 и 30 когато дойдохме вече не работеше а за следващият ден ни дадоха срок от 10 до 12 след което плащаш ! Скъп ресторант ужасно кафе за 2 лв .Тоалетна хартия нямаше в стаите !!! Били забравили но уви и във втората стая няма .Искаме лед на 35 градуса външна температура било кът .Има и много мравки в стаята .Това е мотел а не хотел ! И другото в 9 и 30 две от персонала видимо от малцинствата нахлуха в стаята ни и в двете стай без да почукат с думите проверявали тръгнали ли сме си !!!!


djina apostolova

Рейтинг : 5 от 5

Персонала е много любезен.Посетихме само басейна, трябва да сте там най-късно в 11ч , защото свършват шезлонгите и това му е хубавото,защото се запълва капацитета и няма гъчкане от хора един до друг. Предимно се посещава от семейства с деца , няма тийнейджъри ,които да викат, супер спокойно, изключитело чиста вода,разнообразие в менюто на ресторанта.Единствения минус е ,че по тревата има доста пчели и трябва да се внимава .


Ако знаете повече за КОМПЛЕКС РАЧИЧ

Ние от apartamenti.com с цел повишаване удобството на потребителя създадохме каталог за фирми,болнични заведения и големи търговски обекти с кратка информация за тях. Вярваме ,че така ще улесним купувачите и бъдещите наематели в ориентацията за местоположение при търсене на подходящ имот.

Ако Ви е разполагате с допълнителна информация за КОМПЛЕКС РАЧИЧ, може да кликнете тук за да добавите.

Недвижими имоти близо до КОМПЛЕКС РАЧИЧ