Къща за гости ФЛОРА - Паталеница

Работно време Къща за гости ФЛОРА - Паталеница

  • понеделник: 8:00 ч. – 0:00 ч.
  • вторник: 8:00 ч. – 0:00 ч.
  • сряда: 8:00 ч. – 0:00 ч.
  • четвъртък: 8:00 ч. – 0:00 ч.
  • петък: 8:00 ч. – 0:00 ч.
  • събота: 8:00 ч. – 0:00 ч.
  • неделя: 8:00 ч. – 0:00 ч.

Отзиви за Къща за гости ФЛОРА - Паталеница

(Общо гласували : 328 - Рейтинг: 4.3)

Vasil Buzdrev

Рейтинг : 5 от 5

Мястото е уникално, навсякъде е много топло и уютно, спа- центърът е перфектен, а кухнята уникална. Определено бих посетил отново!


Mitka Shtereva

Рейтинг : 5 от 5

Прекрасно място за отдих и почивка със семейство или приятели !


Assen Blagoev

Рейтинг : 4 от 5

Леглата и пердетата могат да ви подведат, но всъщност средата и откъсването са страхотни, а кухнята е вълшебна. Ние бяхме само за една вечер по време на пандемията, но Павел е много коректен и ще го запомните.


Ivo Ivanov

Рейтинг : 4 от 5

Здравейте. Комплекса е страхотен, но към момента е малко занемарен. Поддръжката не е на ниво. Удобствата с които разполага и предоставя са страхотни. Външен басейн - 6, покрит басейн ( замърсен) - 2, сауна, джакузи и парна баня - 6. Ресторант - 4.5 ( многократно използвани външни мебели). Към бара има фурна(не съвсем ок), котлон - не ок, кафе машина, тостер, ледогетератор, голям хладилник за всякакви провизии - ок. Приятно и спокойно място за пълноценен отдих. Приятно изкарване.


Ilia Kostadinov

Рейтинг : 4 от 5

Прекрасно място за отмора.Лятото ще е бомба, зимата... Басейна малкия е студен , не става за минусови ви температури, джакузито е супер , една идея по топло може да е , спато е ок. ресторант и обслужване на ниво, толкова мили , дори не те гонят до 5 ;) препоръчвам


Ако знаете повече за Къща за гости ФЛОРА - Паталеница

Ние от apartamenti.com с цел повишаване удобството на потребителя създадохме каталог за фирми,болнични заведения и големи търговски обекти с кратка информация за тях. Вярваме ,че така ще улесним купувачите и бъдещите наематели в ориентацията за местоположение при търсене на подходящ имот.

Ако Ви е разполагате с допълнителна информация за Къща за гости ФЛОРА - Паталеница, може да кликнете тук за да добавите.

Недвижими имоти близо до Къща за гости ФЛОРА - Паталеница