La Ciupagi

Отзиви за La Ciupagi

(Общо гласували : 37 - Рейтинг: 4.7)

Horst Kremer

Рейтинг : 4 от 5

Не е лесно за намиране, достъпен е по пясъчна пътека през акациева гора. Приятелски прием, не съвсем трезвен и вероятно затова нямаше храна. Все така атрактивен, подходящ за деца.


Dre Radu

Рейтинг : 5 от 5

Изключителен!!! За втори път отсядам тук и всеки път домакините ме караха да се чувствам изключително добре на красивото им местоположение. Честито!!!


Lelia Tuca

Рейтинг : 5 от 5

Една незабравима вечер, 7 МАЙ 2022 г., "КРЪЩЕНЕТО НА НАШАТА МИЛА БАБА" КАРЛА-ЙОАНА "със специално меню в рустик стил...


Cristian Casapu

Рейтинг : 5 от 5

Това е мястото, където се чувствам най-добре всеки път, когато прекрача прага му. Тихо е и персоналът е такъв, какъвто не съм виждал досега, супер мил, чист и приятелски настроен и има нещо положително в тези хора, което не мога да обясня. Progable е нещото, което ме кара да го преразгледам. Не съм предполагал, че мога да намеря нещо подобно в Олтения! На ниво държава за мен е номер едно като настаняване, ресторант, обстановка и персонал!


LEONARD MANEA

Рейтинг : 5 от 5

Място с пет звезди и изживявания в свободното време!!!


Ако знаете повече за La Ciupagi

Ние от apartamenti.com с цел повишаване удобството на потребителя създадохме каталог за фирми,болнични заведения и големи търговски обекти с кратка информация за тях. Вярваме ,че така ще улесним купувачите и бъдещите наематели в ориентацията за местоположение при търсене на подходящ имот.

Ако Ви е разполагате с допълнителна информация за La Ciupagi, може да кликнете тук за да добавите.

Недвижими имоти близо до La Ciupagi