Лидл

  • бул. „Васил Левски“ 150, 1527 София център, София, България
  • +359 2 906 6444

Работно време Лидл

  • понеделник: 8:00 ч. – 22:00 ч.
  • вторник: 8:00 ч. – 22:00 ч.
  • сряда: 8:00 ч. – 22:00 ч.
  • четвъртък: 8:00 ч. – 22:00 ч.
  • петък: 8:00 ч. – 22:00 ч.
  • събота: 8:00 ч. – 22:00 ч.
  • неделя: 8:30 ч. – 22:00 ч.

Отзиви за Лидл

(Общо гласували : 2241 - Рейтинг: 4.4)

Aleksander Nikolov

Рейтинг : 4 от 5

Магазин Лидл на сточна гара винаги ми е напомнял на футуристичен шивашки цех. Ако погледнете пред магазина вляво от централния вход, ще видите макет, на който цялата конструкция се намира на около 40 метра във въздуха. Ако не беше макетъ, вероятно бих дал 3 звезди, а 2 от тях са защото само в лидл има бира "ARGUS". Лично за мен е най-хубавата и достъпна на пазара и препоръчвам на всеки да я пробва, няма да съжалите!


Siri's biggest fan

Рейтинг : 5 от 5

Доста голям и просторен магазин малко по различно подреден от този в Дружба2 Направи ми впечатление че премахваха от хладилниците намалени продукти на които явно срока на годност им изтичане. Което за мен е похвално-грижат се за здравето на н свойте клиенти.


Ivan Mitev

Рейтинг : 1 от 5

На 14 Юли 2022г. пазарувах и обикновенно не си гледам касовата бележка, но исках да проверя колко струват едни градински принадлежности. Установих, че "каса 5, касиер 27" ми е таксувал "бонус" чоризо хлебче. Изключително съм разочарован и вече ще трябва да следя касовите бележки във веригата, защото явно имат политика да "натоварват" сметките с бонуси (продукти които реално не са закупени).


Svetlana Tarshina

Рейтинг : 5 от 5

Чакам, кога в магазините на тази верига ще се появят туалетни, както в магазините им в други страни на ЕС. Чакам, кога пликовете за хляб ще махнат от прашното долно ниво за което трябва да се навеждаш? Писах за това в техните анкети и препорьки вече няколко пъти, години минават, но нещата не се променят, уви.


Polina Filipova

Рейтинг : 5 от 5

Страхотен магазин. Този е най-хубавият в който съм влизала.


Ако знаете повече за Лидл

Ние от apartamenti.com с цел повишаване удобството на потребителя създадохме каталог за фирми,болнични заведения и големи търговски обекти с кратка информация за тях. Вярваме ,че така ще улесним купувачите и бъдещите наематели в ориентацията за местоположение при търсене на подходящ имот.

Ако Ви е разполагате с допълнителна информация за Лидл, може да кликнете тук за да добавите.

Недвижими имоти близо до Лидл