Лидл

  • ул. „Академик Стефан Младенов“ 20, 3705 Видин, България
  • +359 2 906 6444

Работно време Лидл

  • понеделник: 8:00 ч. – 21:00 ч.
  • вторник: 8:00 ч. – 21:00 ч.
  • сряда: 8:00 ч. – 21:00 ч.
  • четвъртък: 8:00 ч. – 21:00 ч.
  • петък: 8:00 ч. – 21:00 ч.
  • събота: 8:00 ч. – 21:00 ч.
  • неделя: 8:30 ч. – 21:00 ч.

Отзиви за Лидл

(Общо гласували : 1496 - Рейтинг: 4.2)

Slavena Slavilova

Рейтинг : 3 от 5

Охраната в магазина изтръгна количката от ръцете на детето ми днес на касата с думите : "това не е ирачка" !! Много грозна постъпка!! Малкият е на 1г и 8 месеца. Тренирайте си персонала!


Илиян Славчев

Рейтинг : 1 от 5

Охраната е без маска редовно.полицаите също,но явно е че се познават и си плащат и на тях няма кой да ги глобява :( Пълна простотия и пародия сега връща-те клиенти заради маски,, Никои не спазва дори 2 метра разстояние на касата да са един от друг клиенти ... После не се чудете защо ще ви падне оборота А над 90 % ги слагат само на на брадата като за украса,но иначе без маска не се филиза Дезинфектанта където е отвънка една омачкана бутилка почети никои не я ползва и нея,но ми е интересно как спазвате тези закони където ви изнасят само Лесно се гонят клиенти,но после ще ви питам как ще си ги върнете понеже другите магазини навсякъде се пазарува спокойно без маски Отделно на това WC то ви е само за персонала ....


Svetoslava Simeonova

Рейтинг : 4 от 5

Чудесно зареден магазин с качествени стоки,но ще помоля- не ги размествайте, защото когато бързам да напазарувам се лутам докато намеря което ми трябва и губя време,а то е ценно. Вежлив персонал. Имам една голяма забележка- паркинга ви е малък,особенно в събота- заради пазара.


Иван Красимиров Иванов

Рейтинг : 5 от 5

Имам много хранителни продукти на достъпна цена, продават също закуски и дрехи🥰


KI Dimitrova

Рейтинг : 1 от 5

Искам да сигнализирам за абсолютно недопустимото и грубо отношение на Ваша служителка на 16.01.22 г. към 15 часа /съжалявам, че не попитах за името, за да не слагам под общ знаменател всички/ При пазаруването в магазина, въпросната служителка връхлетя с палето, с което зареждаше рафтовете и препречи пътя на клиентите, като най-безцеременно го остави по диагонал. Когато я помолих да го подмести, за да минем, вместо да се извини или най-малкото просто да подмести палето, тя ме нападна грубо с думите, че трябвало да изчакам, вместо да се бутам!!! Крайно време е хората, които работят с клиенти да разберат, че такова поведение в днешно време е немислимо! Клиента е този, който ги "храни" и този който трябва да се върне отново в магазина. Безхаберието е пагубно за всички. Уважаеми управители, ако такива невъздържани и груби служители не желят да работят по днешните стандарти, дайте им шанс да си намерят подходящата работа!


Ако знаете повече за Лидл

Ние от apartamenti.com с цел повишаване удобството на потребителя създадохме каталог за фирми,болнични заведения и големи търговски обекти с кратка информация за тях. Вярваме ,че така ще улесним купувачите и бъдещите наематели в ориентацията за местоположение при търсене на подходящ имот.

Ако Ви е разполагате с допълнителна информация за Лидл, може да кликнете тук за да добавите.

Недвижими имоти близо до Лидл