Парк хотел “Пловдив”

  • бул. „Санкт Петербург“ 38, 4000 Лаута, Пловдив, България
  • +359 32 811 856

Отзиви за Парк хотел “Пловдив”

(Общо гласували : 907 - Рейтинг: 4.3)

Antoan Trifonov

Рейтинг : 4 от 5

Давам 4 звезди на хотела само защото има нужда от по-добра поддържа на инфраструктурата (техниката се амортизира и трябва да се ремонтира) Иначе е чист спретнат и удобен. А на ресторанта давам 5 звезди, като го казвам за готвените по поръчка ястия, тъй като не се възползвахме от закуската, а обедното меню не беше готово, си поръчахме ястия от нормалното меню, които бяха приготвени бързо и адекватно и освен това бяха вкусни пресни И на достъпни цени.


Dangi Durango

Рейтинг : 2 от 5

Очаквах много много повече. Нито стаите са нещо спецоално, нито закуската, нито атмосферата. В хотела се натъкнах на такива индивиди които може да срещнеш предимно по жп гарите. Много странно, защото цените никак не са евтини. Леко е занемарено и коридорите понамирисват... Не съм доволен... Единствено персоналът беше вежлив и усмихнат за което съм благодарен!


Ivon Stoyanova

Рейтинг : 5 от 5

Прекрасен хотел, на много добра локация, има много места за посещение наоколо, стаите са просторни и светли. Чистотата е безупречна.


Десислава Александрова

Рейтинг : 1 от 5

В стаите миришеше неприятно. Около него няма нито един ресторант за хранене.


Павел Гиев

Рейтинг : 5 от 5

Достъпен СПА център със сауна, парна баня и джакузи. За желаещите и масаж с ароматерапия.


Ако знаете повече за Парк хотел “Пловдив”

Ние от apartamenti.com с цел повишаване удобството на потребителя създадохме каталог за фирми,болнични заведения и големи търговски обекти с кратка информация за тях. Вярваме ,че така ще улесним купувачите и бъдещите наематели в ориентацията за местоположение при търсене на подходящ имот.

Ако Ви е разполагате с допълнителна информация за Парк хотел “Пловдив”, може да кликнете тук за да добавите.

Недвижими имоти близо до Парк хотел “Пловдив”