Парк и СПА Хотел Марково

Работно време Парк и СПА Хотел Марково

  • понеделник: Отворено 24 часа
  • вторник: Отворено 24 часа
  • сряда: Отворено 24 часа
  • четвъртък: Отворено 24 часа
  • петък: Отворено 24 часа
  • събота: Отворено 24 часа
  • неделя: Отворено 24 часа

Отзиви за Парк и СПА Хотел Марково

(Общо гласували : 3062 - Рейтинг: 4.5)

vladimir tsvetkov

Рейтинг : 1 от 5

Хигиената около и в басейните не е на нужното ниво. Счупени(липсващи плочки по дъното), стърчащи и разместени решетки и сифони. Резултата е скъсан бански, порязан пръст на детето, както и раздран пръст на възрастен. Непрекъснато се събира вода на локви около басейните, която не се събира своевремнно. Лошо впечатление прави допускането на деца без бански, съответно без папмперс-бански, абсолютно голи. Резултат на съмнителното съдържание на водата в басейните е стомашно-чревно разтройство, повръщане и диария, като се наложи посещение на детски лекарски кабинет. Стаята беше просторна, но с изключително лоша шумоизолация, стените все едно са от вестник, телевизора в съседната стая се чува прекрасно макар и намален, без да искаш ставаш събеседник на съседите, чувайки ясно всяка тяхна дума. Настаняват се също шумни компании, за които не е проблем разговорите на висок глас и хистеричния смях в два през ноща. Храната става, но мястото около блок масите е ограничено, за да си направиш фреш от портокал се чака поне половин час. В района няма къде да отидеш. Общо взето перфектна локация за крайпътен хотел( мотел). Определено цените не отговарят, изключително завишени за предлаганата услуга.


Diana Ilieva

Рейтинг : 1 от 5

Не бихме посетили отново със семейството ми! В ресторанта бъркат поръчките,чакаме над час за да ги донесат, качеството на обслужване изобщо не отговаря на цената. Определено трябва да се вложи много повече в обучение на персонала! Като клиент изобщо не се почувствах “добре дошла”. Двете рецепционистки,които ни обслужваха също не бяха любезни, особено червенокосата жена,която ни обслужваше при напускане на хотела на 30 юли, при зададен допълнителен въпрос за подробност за резервацията чрез сайта ви, отговора беше все едно ще се караме за пари,а не разяснение,което аз поисках…така че и там подход към клиента 0. Стаите са стари,водата на душа се регулира трудно. В сравнение с добрите хотели из България,този е на доста по-лошо ниво.


Mirella Krumova

Рейтинг : 2 от 5

Парите, които се оставят изобщо не отговарят на предлаганата база или услуга. За тези пари очаквах луксозна база, а реално е като всеки стар български хотел. Стаята беше освежена, но непрактична. Вратата на банята не се затваряше напълно, вентилацията в нея не беше достатъчна да спре влагата и парата да влезнат в стаята. Спа центърът не знам какви награди е печелил, но в залата с вътрешните басейни може да се задуши човек. Няма никаква вентилация, освен два отворени прозореца. Джакузи басейнът не е с регулиран поток на водата и когато го пуснеш да бълбука, имаш чувството че се опитваш да не се удавиш. Не се релаксира особено. За мен басейните са с малки размери за това прехвалено място. Външното джакузи беше приятно, като изключим факта, че беше малко. Външния басейн е голям и студен, има много шезлонги, в контраст с положението на вътрешния бесейн. Спа-то беше прилично, само защото нямаше хора, за мен помещенията са малки за цените на хотела. Храната на вечеря беше вкусна. Закуската беше богата, но всичко, което опитах, не беше вкусно. По време на престоя си намерих косми в една от хавлиите, занесох я на рецепция, където получих загрижено "съжалявам, ще донеса нови". На следващия ден при плащане попитах дали някой беше уведомен за това, и получих изключително нелюбезно " да, ръководителя на камериерките". Не получих отстъпка от цената на място, а трябваше да се свържа с маркетинговия отдел, за да ми дадат 20% ваучер за следващо посещение, което е най-доброто решение за хотела, но не и за клиента. Определено не заслужават парите, които искат. Друг грозен факт е, че всичко допълнително се плаща. Искаш по-ранно настаняване - плащай. Искаш да използваш легло, а не шезлонг - плащай. Искаш стая с балкон - плащай. Българска работа. Цените са до небесата, не предлагат качествена услуга и хората продължават да ходят там. Не заслужават такива печалбари, които се стремят да вземат всяка стотинка от джоба на клиента си, вместо да се погрижат за него и той да се върне отново. Пълно разочарование.


Ivan Likov

Рейтинг : 3 от 5

Това не ми е първият път тук, за 3ти път идвам. Предишните пъти са си за тогава, но сега имаше доста забележки! Не можем да се сърди на персонал, който е нов и или точно след обучение, но любезно отношение към клиент не учат в тренировъчния период. Това ревю е променено благодарие на прекрасната намеса на мениджърката на хотела, която ни обърна внимание на checkout-а и обсъдихме забележките. Показа се едно изключително отношение към клиенти, което доказва, че забележките не са станали поради нежелание да са на ниво, а поради пропуск. Увериха ни, че ще предприемат нужните мерки да не се повтарят ситуациите и ще продължават да се стремят към най-доброто! Препоръчвам хотела за семейства с деца, тук ще им е много забавно!


Ирена Попова

Рейтинг : 1 от 5

Отидохме да разгледаме хотела с цел да дойдем за почивка през лятото. Седнахме да обядваме в ресторанта на видно място до бара и търпеливо чакахме 15 минути някой да ни забележи. Сервитьорките минаха покрай нас десетки пъти, но никой не ни обърна внимание. Накрая след 2 напомняния намусената и крайно незаинтересована девойка донесе едно меню за двамата. Чакахме още 15 минути, за да поръчаме, но отново никой не дойде. Накрая станахме и си заминахме. Така приключихме завинаги с прословутия хотел. Много хубаво, тъкмо няма пак да пътувам по тоя разбит път до там.


Ако знаете повече за Парк и СПА Хотел Марково

Ние от apartamenti.com с цел повишаване удобството на потребителя създадохме каталог за фирми,болнични заведения и големи търговски обекти с кратка информация за тях. Вярваме ,че така ще улесним купувачите и бъдещите наематели в ориентацията за местоположение при търсене на подходящ имот.

Ако Ви е разполагате с допълнителна информация за Парк и СПА Хотел Марково, може да кликнете тук за да добавите.

Недвижими имоти близо до Парк и СПА Хотел Марково