Сити Хотел Пловдив

  • ул. „Владая“ 3, 4003 Източна промишлена зона, Пловдив, България
  • +359 88 676 1677

Отзиви за Сити Хотел Пловдив

(Общо гласували : 419 - Рейтинг: 4.3)

Gergana Vasileva

Рейтинг : 3 от 5

Стаите са големи ,но не добре поддържани . Закуската доста бедна.Не бих посетила отново.


Petar Boshnakov

Рейтинг : 3 от 5

Хотелът е много добре поддържан. Закуската беше много вкусна. Проблем е обслужващия персонал. Загубих около час да им обясня, че ми трябват 5 стаи за 5 дена. Имах чувство, че говоря с маймуни. Бил съм клиент на доста хотели в страната и чужбина, но толкова малоумен персонал никъде до сега не бях срещал. Жалко за хубавия хотел.


Nina Nikolova

Рейтинг : 3 от 5

Ресторанта не е към хотела,и не работи в неделя,а в близост няма заведения за хранене.


М М (Мика)

Рейтинг : 3 от 5

Хотела е доста приятен. Персонала е вежлив и отзивчив. Проблем им е чистенето на стаи, тераси и прозорци. За мен беше и много дразнещо, че част от персонала говори помежду си на, може би турски, макар по-голямата част от тях да бяха българи. Това просто дразни..изглежда сякаш обсъждат нещо, което няма как да разбереш.


Galina Kukuruzova

Рейтинг : 5 от 5

Задушевна атмосфера, доста романтика предлага с необикновенния си екстериор. Препоръчвам го за всякакъв вид поводи.Персонала е много любезен, можете да получите отговор на български, турски и английски. Предлагат отлично кафе, а не турски чай. Лично за нас в Sity Hotel, ние изкарахме една незабравима Новогодишна нощ. Всичко беше в изобилие.


Ако знаете повече за Сити Хотел Пловдив

Ние от apartamenti.com с цел повишаване удобството на потребителя създадохме каталог за фирми,болнични заведения и големи търговски обекти с кратка информация за тях. Вярваме ,че така ще улесним купувачите и бъдещите наематели в ориентацията за местоположение при търсене на подходящ имот.

Ако Ви е разполагате с допълнителна информация за Сити Хотел Пловдив, може да кликнете тук за да добавите.

Недвижими имоти близо до Сити Хотел Пловдив