Четиристаен апартамент, Пловдив, Младежки хълм

  • 4 стаи,
  • 128 м2,
  • Етаж 1
Продава

171,000 EUR

Цена/кв.м. 1335.94 EUR
Особености

Просторен четиристаен апартамент, състоящ се от коридор, хол, трапезария, кухня с усвоена тераса, втори коридор, тоалетна, баня, мокро помещение, което е подготвено да бъде пригодено за втора баня с тоалетна, две спални /с изолация/, голяма затворена тераса, изба и таванско помещение. Има възможност за преустройство и обособяване на още една стая.Жилището се продава с обзавеждането /без мебелите в детската стая/, което включва изцяло оборудвана кухня с нови уреди, три климатика и други. Дограмата е сменена с алуминиева и ПВЦ - трикамерна. Има ТЕЦ. Сградата е с чип достъп и асансьор.Намира се в предпочитан за живеене район на гр.Пловдив на бул.Свобода зад ресторант Южен полъх. В близост е Мол Пловдив, гребната база, училища, детски градини, големи паркове, стадион Пловдив, спортни зали, тенис кортове, спортни площадки, пазар, магазини, ресторанти и други. Паркирането около блока е свободно.За повече информация:тел: 0877399765Агенция за недвижими имоти Пълдин Естейт.Предлагаме Ви следните услуги:- съдействие и посредничество при сделки с недвижими имоти;- посредничество при строителство срещу обезщетение;- съдействие при кандидатстване за ипотечен кредит;- снабдяване с документи за собственост и др.;- обслужване от външна адвокатска кантора;- геодезически услуги.

Обявата е публикувана от - Пълдин Естейт Агенция

  • Код на Обявата :
    2878864
  • Вид оферта :
    Продава
  • Квадратура :
    128 m2
  • Етаж :
    1 от 7
  • Публикувана на:
    04/11/2022
  • Обявата е в сайта:
    532 дни
  • Тип строителство :
    Тухла - стара
Описание на имота
    Сигнализирай нередност за този имот

    Имотът е публикуван от

    Пълдин Естейт, (087)739-9765

    Агенция за недвижими имоти ПЪЛДИН ЕСТЕЙТ Пловдив Асеновград Смолян Пазарджик Хасково Стара Загора Габрово Ловеч Варна Гърция ДОВЕРЕТЕ СЕ НА ОПИТА Нашият екип е изграден от професионалисти с над 15 годишен опит в строителството, продажбата и юридическото обслужване на сделките с недвижими имоти. НАШИТЕ клиенти се възползват от преференциално банково кредитиране и най-добри условия при застраховане на недвижимото им имущество. Предлагаме Ви следните услуги: - Посредничество при покупко-продажба на недвижими имоти; - Професионално заснемане на имоти, обявяване, рекламиране и предлагане във всички платформи за недвижими имоти; - Посредничество при продажба срещу обезщетение, намиране на надежден строител, изпълнител и най-добро качество; - Изготвяне на оценки на недвижими имоти; - Снабдяване с документи, нотариални актове за собственост, скици, схеми, данъчни оценки, удостоверения за наследници и всичко необходимо; - Съдействие пред всички общински и държавни администрации, общини, областни администрации, служба МДТ и Агенция по геодезия и кадастър; - Съдействие и посредничество при участия в търгове на Частни съдебни изпълнители, Публични изпълнители към НАП, Синдици, общински търгове; - Геодезически услуги; - Застраховки на недвижими имоти; - Юридическо обслужване на сделката от външна адвокатска кантора; - Съдействие при кандидатстване за ипотечен кредит.

    apartamenti.com - недвижими имоти

    Описанието и снимките, свързани с тази обява са представени от Пълдин Естейт от Пловдив. Apartamenti.com не дава гаранции и не поема никаква отговорност за точността и пълнотата на описанието. Моля, свържете се с Пълдин Естейт от Пловдив за пълни подробности и допълнителна информация.