Тристаен апартамент, Пловдив, Каменица 2

 • 3 стаи,
 • 145 м2,
 • Етаж 13
Продава

180,425 EUR

Цена/кв.м. 1244.31 EUR
Особености

Тристаен апартамент на 13-ти етаж с изложение север-запад.Апартамента се състои и хол с кухня и трапезария, две спални, две бани с тоалетни, кодирод, тераса и склад.Топ локация срещу най-големия парк в града.Един от най-модерните и иновативни комплекси от затворен тип в гр.Пловдив.Жилището се предлага с троен стъклопакет с 7 камерна дограма 4-ри сезона и висококачествен обков, външни електрически щори, 2,80м. светла височина, шумоизолация на пода. Сградата разполага със система за пречистване на вода, а комплекса осигурява 24/7 охрана и видеонаблюдение, умни камери за видеонаблюдение, зона за отдих, осигурено 100% паркиране, кучешка площадка, открито пространство за спорт.За изграждане на сградата се използват висококачествени материали, като: тухли Wienerberger, покриви Onduline, дограма ETEM, мазилки Rofix, врати Hormann, топлоизолация Baumit, хидроизолация Weber, настилки Semmelrock, ел. инсталации Legrand, ел. системи Scheider, фасади Saray.Имате възможност да закупите и подземно паркомясто на ниво -1 и -2 на цени от 16500евро.Поддръжката и управлението на комплекса Ви осигуряват:24/7 Охрана и видеонаблюдение;Поддръжка на прилежащата територия на комплекса и общите части;Услуги, свързани с експлоатацията и управление на комплекса.Преференциално банково кредитиране.В комплекса се предлагат 2-стайни, 3-стайни и 4-стайни апартаменти на цени от 950евро на кв.м. до 1250евро на кв.м.За повече информация:тел: 0877399765Агенция за недвижими имоти Пълдин Естейт.Предлагаме Ви следните услуги:- съдействие и посредничество при сделки с недвижими имоти;- посредничество при строителство срещу обезщетение;- съдействие при кандидатстване за ипотечен кредит;- снабдяване с документи за собственост и др.;- обслужване от външна адвокатска кантора;- геодезически услуги.

Обявата е публикувана от - Пълдин Естейт Агенция

 • Код на Обявата :
  3046066
 • Вид оферта :
  Продава
 • Квадратура :
  145 m2
 • Етаж :
  13 от 13
 • Публикувана на:
  04/11/2022
 • Обявата е в сайта:
  475 дни
 • Тип строителство :
  Тухла - нова
Описание на имота
  Сигнализирай нередност за този имот

  Имотът е публикуван от

  Пълдин Естейт, (087)739-9765

  Агенция за недвижими имоти ПЪЛДИН ЕСТЕЙТ Пловдив Асеновград Смолян Пазарджик Хасково Стара Загора Габрово Ловеч Варна Гърция ДОВЕРЕТЕ СЕ НА ОПИТА Нашият екип е изграден от професионалисти с над 15 годишен опит в строителството, продажбата и юридическото обслужване на сделките с недвижими имоти. НАШИТЕ клиенти се възползват от преференциално банково кредитиране и най-добри условия при застраховане на недвижимото им имущество. Предлагаме Ви следните услуги: - Посредничество при покупко-продажба на недвижими имоти; - Професионално заснемане на имоти, обявяване, рекламиране и предлагане във всички платформи за недвижими имоти; - Посредничество при продажба срещу обезщетение, намиране на надежден строител, изпълнител и най-добро качество; - Изготвяне на оценки на недвижими имоти; - Снабдяване с документи, нотариални актове за собственост, скици, схеми, данъчни оценки, удостоверения за наследници и всичко необходимо; - Съдействие пред всички общински и държавни администрации, общини, областни администрации, служба МДТ и Агенция по геодезия и кадастър; - Съдействие и посредничество при участия в търгове на Частни съдебни изпълнители, Публични изпълнители към НАП, Синдици, общински търгове; - Геодезически услуги; - Застраховки на недвижими имоти; - Юридическо обслужване на сделката от външна адвокатска кантора; - Съдействие при кандидатстване за ипотечен кредит.

  apartamenti.com - недвижими имоти

  Описанието и снимките, свързани с тази обява са представени от Пълдин Естейт от Пловдив. Apartamenti.com не дава гаранции и не поема никаква отговорност за точността и пълнотата на описанието. Моля, свържете се с Пълдин Естейт от Пловдив за пълни подробности и допълнителна информация.