Тристаен апартамент, Пловдив, Въстанически

  • 3 стаи,
  • 81 м2,
  • Етаж 1
Продава

43,000 EUR

Цена/кв.м. 530.86 EUR
Особености

Реф.N: 15310 ТОП ! ! ! ПРОСТОРЕН, СВЕТЪЛ апартамент с РЕАЛНА КВАДРАТУРА, разположен в комуникативен район. Апартаментът се състои от голям хол с излаз на тераса, отделна кухня, две спални, баня и тоалетна отделно, коридор и прилежаща изба. Изложенията на имота са ИЗТОК-ЗАПАД! За Ваше улеснение, жилището се продава така, както го виждате на снимките - ГОТОВО ЗА РЕМОНТ ! Това Ви дава идеалната възможност да го отремонтирате по свой вкус и стил! В близост до имота са разположени хранителни магазини, училища, детски градини, поликлиники, заведения, спирки на градския транспорт и др.

Обявата е публикувана от - МАКСИМА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ Агенция

  • Код на Обявата :
    4937711
  • Вид оферта :
    Продава
  • Квадратура :
    81 m2
  • Етаж :
    1 от 5
  • Публикувана на:
    05/04/2020
  • Обявата е в сайта:
    1452 дни
  • Тип строителство :
    Панел
Описание на имота
  • АКТ16

  • Асансьор

  • Необзаведен

Сигнализирай нередност за този имот

Имотът е публикуван от

МАКСИМА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ, (087)789-7911

Ако не можете да намерите това, което търсите – просто се свържете с нас и ние ще го намерим! „Максима имоти“ е агенция , която защитава интереса на своите клиенти, осигурявайки им всички необходими услуги под един покрив. Покупката на имот изисква безупречни гаранции не само преди сделката, но и след това! Стремим се целият процес на покупка на имот да бъде лесен, приятен и без излишен стрес.Агенцията предлага пълен пакет от консултантски, посреднически и юридически услуги при закупуване, продажба, отдаване под наем, наемане и управление на недвижими имоти: Посредничество при покупка на недвижим имот. Посредничество при продажба на недвижим имот. Посредничество при отдаване под наем на недвижим имот. Посредничество при наемане на недвижим имот. Съдействие при кандидатстване за банков кредит . Пакет услуги, свързани с управление на недвижими имоти. Правни консултации във връзка с водените сделки. Подготовка на необходимите нотариални актове и документи за удостоверяването на сделки с недвижими имоти. Доверително представителство на клиенти пред държавни и общински органи и институции по въпроси, свързани с придобиването на недвижими имоти в България. Ние разполагаме със собствена информационна система за управление на база данни от недвижими имоти, което ни позволява да обявяваме и да поддържаме в актуалност голям брой разнородни оферти за търсене и предлагане на недвижими имоти При нас можете да откриете най-изгодните предложения и най-ниските цени. Ние знаем колко е важно за Вас да инвестирате разумно. Грижим се нашите клиенти да получат най-доброто за своите пари! С наша помощ Вие имате реална възможност да сключите възможно най-изгодната сделка защото ние следим отблизо пазара на недвижими имоти, както и цялостното развитие на сектора и тенденциите в България. Ето защо от нас можете да получите обективна консултация и мнение независимо дали купувате, или продавате. В наше лице ще намерите честен и доверен съветник, с помощта на който ще достигнете до точното за Вас решение. За нас е удоволствие да работим с Вас и за Вас!

apartamenti.com - недвижими имоти

Описанието и снимките, свързани с тази обява са представени от МАКСИМА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ от Пловдив. Apartamenti.com не дава гаранции и не поема никаква отговорност за точността и пълнотата на описанието. Моля, свържете се с МАКСИМА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ от Пловдив за пълни подробности и допълнителна информация.