Тристаен апартамент, Пловдив, Коматевско Шосе

 • 3 стаи,
 • 88 м2,
 • Етаж 3
Продава

78,732 EUR

Цена/кв.м. 894.68 EUR
Особености

Последни апартаменти! БЕЗ КОМИСИОННА! Ново строителство! Комуникативно място, близо до големи хипермаркети и болници в района на Коматевския възел.В комплекса има още свободни тристайни апартаменти с площи от 87,48кв.м. до 96,95кв.м. на 1ви, 2ри и 4ти етаж.Цени от 900евро на кв.м.Последно свободно паркомясто - външно и три гаража.Имаме удоволствието да ви представим новострояща се жилищна сграда, отличаваща се с модерна визия и изчистени архитектурни детайли. Сградата е разработена според най-високите стандарти на съвременното строителство, съчетавайки удобство, функционалност и отлична локация. С цялостната си концепция и внимание дори към най-малкия детайл, тя поставя фокус върху комфорта и качеството на живот на бъдещите си обитатели. Сградата се състои от един подземен, пет надземни и един мансарден етаж с общо 36 апартамента. Вътрешна улица дава пешеходен и автомобилен достъп до сградите. Паркирането е осигурено над 100% чрез гаражи и паркоместа. Пространството около сградата е оформено като богато озеленен вътрешен двор.В двора са разположени детска площадка, зони за отдих и релакс.Сградата разполага с над 100% паркиране.С отношение към Вашата сигурност и спокойствие е предвиден ограничен достъп с бариера и възможност за портиерЗа най-малките: зеленият вътрешен двор разполага с кът за игра, където Вашите деца могат да се забавляват.При нас може да изберете подходящия апартамент според Вашите индивидуални потребности и предпочитания, защото разнообразието, което предлагаме ще пасне на всеки вкус.Сградата ще бъде въведена в експлоатация до декември 2023г.За повече информация:тел: 0877399765Агенция за недвижими имоти Пълдин Естейт.Предлагаме Ви следните услуги:- съдействие и посредничество при сделки с недвижими имоти;- посредничество при строителство срещу обезщетение;- съдействие при кандидатстване за ипотечен кредит;- снабдяване с документи за собственост и др.;- обслужване от външна адвокатска кантора;- геодезически услуги.

Обявата е публикувана от - Пълдин Естейт Агенция

 • Код на Обявата :
  6099194
 • Вид оферта :
  Продава
 • Квадратура :
  88 m2
 • Етаж :
  3 от 5
 • Публикувана на:
  04/11/2022
 • Обявата е в сайта:
  475 дни
 • Тип строителство :
  Тухла - нова
Описание на имота
  Сигнализирай нередност за този имот

  Имотът е публикуван от

  Пълдин Естейт, (087)739-9765

  Агенция за недвижими имоти ПЪЛДИН ЕСТЕЙТ Пловдив Асеновград Смолян Пазарджик Хасково Стара Загора Габрово Ловеч Варна Гърция ДОВЕРЕТЕ СЕ НА ОПИТА Нашият екип е изграден от професионалисти с над 15 годишен опит в строителството, продажбата и юридическото обслужване на сделките с недвижими имоти. НАШИТЕ клиенти се възползват от преференциално банково кредитиране и най-добри условия при застраховане на недвижимото им имущество. Предлагаме Ви следните услуги: - Посредничество при покупко-продажба на недвижими имоти; - Професионално заснемане на имоти, обявяване, рекламиране и предлагане във всички платформи за недвижими имоти; - Посредничество при продажба срещу обезщетение, намиране на надежден строител, изпълнител и най-добро качество; - Изготвяне на оценки на недвижими имоти; - Снабдяване с документи, нотариални актове за собственост, скици, схеми, данъчни оценки, удостоверения за наследници и всичко необходимо; - Съдействие пред всички общински и държавни администрации, общини, областни администрации, служба МДТ и Агенция по геодезия и кадастър; - Съдействие и посредничество при участия в търгове на Частни съдебни изпълнители, Публични изпълнители към НАП, Синдици, общински търгове; - Геодезически услуги; - Застраховки на недвижими имоти; - Юридическо обслужване на сделката от външна адвокатска кантора; - Съдействие при кандидатстване за ипотечен кредит.

  apartamenti.com - недвижими имоти

  Описанието и снимките, свързани с тази обява са представени от Пълдин Естейт от Пловдив. Apartamenti.com не дава гаранции и не поема никаква отговорност за точността и пълнотата на описанието. Моля, свържете се с Пълдин Естейт от Пловдив за пълни подробности и допълнителна информация.