Тристаен апартамент, Пловдив, Тракия

  • 3 стаи,
  • 98 м2,
  • Етаж 6
Продава

108,800 EUR

Цена/кв.м. 1110.20 EUR
Особености

Тристаен обзаведен апартамент в гр.Пловдив, ж.к. Тракия, в непосредствена близост до парк Лаута, аквапарка, големите хипермаркети в района, детска градина и други.Състои се от хол с кухня и трапезария, две спални, коридор, баня с перално помещение, тоалетна, коридор, две тераси и изба.Лесно може да бъде преустроен на четиристаен.Продава се с обзавеждането.Среден и топъл апартамент, като хола и трапезарията са с южно изложение, а спалните със северно.ет.6 от 8. Асансьор. За повече информация: тел: 0877399765Агенция за недвижими имоти Пълдин Естейт.Предлагаме Ви следните услуги:- съдействие и посредничество при сделки с недвижими имоти;- посредничество при строителство срещу обезщетение;- съдействие при кандидатстване за ипотечен кредит;- снабдяване с документи за собственост и др.;- обслужване от външна адвокатска кантора;- геодезически услуги.

Обявата е публикувана от - Пълдин Естейт Агенция

  • Код на Обявата :
    9255268
  • Вид оферта :
    Продава
  • Квадратура :
    98 m2
  • Етаж :
    6 от 8
  • Публикувана на:
    04/11/2022
  • Обявата е в сайта:
    531 дни
  • Тип строителство :
    Панел
Описание на имота
    Сигнализирай нередност за този имот

    Имотът е публикуван от

    Пълдин Естейт, (087)739-9765

    Агенция за недвижими имоти ПЪЛДИН ЕСТЕЙТ Пловдив Асеновград Смолян Пазарджик Хасково Стара Загора Габрово Ловеч Варна Гърция ДОВЕРЕТЕ СЕ НА ОПИТА Нашият екип е изграден от професионалисти с над 15 годишен опит в строителството, продажбата и юридическото обслужване на сделките с недвижими имоти. НАШИТЕ клиенти се възползват от преференциално банково кредитиране и най-добри условия при застраховане на недвижимото им имущество. Предлагаме Ви следните услуги: - Посредничество при покупко-продажба на недвижими имоти; - Професионално заснемане на имоти, обявяване, рекламиране и предлагане във всички платформи за недвижими имоти; - Посредничество при продажба срещу обезщетение, намиране на надежден строител, изпълнител и най-добро качество; - Изготвяне на оценки на недвижими имоти; - Снабдяване с документи, нотариални актове за собственост, скици, схеми, данъчни оценки, удостоверения за наследници и всичко необходимо; - Съдействие пред всички общински и държавни администрации, общини, областни администрации, служба МДТ и Агенция по геодезия и кадастър; - Съдействие и посредничество при участия в търгове на Частни съдебни изпълнители, Публични изпълнители към НАП, Синдици, общински търгове; - Геодезически услуги; - Застраховки на недвижими имоти; - Юридическо обслужване на сделката от външна адвокатска кантора; - Съдействие при кандидатстване за ипотечен кредит.

    apartamenti.com - недвижими имоти

    Описанието и снимките, свързани с тази обява са представени от Пълдин Естейт от Пловдив. Apartamenti.com не дава гаранции и не поема никаква отговорност за точността и пълнотата на описанието. Моля, свържете се с Пълдин Естейт от Пловдив за пълни подробности и допълнителна информация.