Даяна-3

  • ул. „Княз Ал. Дондуков-Корсаков“ 4, 4000 Пловдив, България
  • +359 32 267 711

Работно време Даяна-3

  • понеделник: 10:00 ч. – 0:00 ч.
  • вторник: 10:00 ч. – 0:00 ч.
  • сряда: 10:00 ч. – 0:00 ч.
  • четвъртък: 10:00 ч. – 0:00 ч.
  • петък: 10:00 ч. – 1:00 ч.
  • събота: 10:00 ч. – 1:00 ч.
  • неделя: 10:00 ч. – 0:00 ч.

Отзиви за Даяна-3

(Общо гласували : 822 - Рейтинг: 3.7)

Елена Царева

Рейтинг : 5 от 5

Уникална място за приятели на маса!Превъзходна кухня!Сервитьорите облечени в носии и Българска народна музика ти свири!От това по-хубаво здраве му кажи!Пак ще го посетя!Препоръчвам ви го,няма да съжалявате.


tedi lyubenova

Рейтинг : 1 от 5

Силно НЕ препоръчвам. Мядтото представлява една ДУПКА. Нелюбезен персонал, чака се твърде дълго и за обслужване, и за храна, поне да си заслужаваше чакането..... Твърде малки порции, подозирам, че не отговарят на грамажа в менюто. Свинските уши бяха толкова препечени, че не можеха да се дъвчат, кюфтетата миришеха на старо месо и се усещаше вкус а преборяло от скарата, която най-вероятно не е чистена от отварянето на заведението. "Арабската пърленка" също имаше вкус на изгоряло от скарата, да не говорим, че представлява една тортила от магазина. Оливерниците също са под всякаква критика, мазни, гранядали, непочиствани също може би от отварянето, оцетът нямаше дозатор, дори. Изключително съм разочарована от всичко


Simona P.

Рейтинг : 1 от 5

Днес направих грешката да си поръчам от това подобие на реаторант. Храната беше меко казано отвратителна(затворническа), месото беше сурово, пържените картофи бяха сляти със салатата и като бонус част от салата е била изпускана(покрита с мръсотия). Не правете грешка да си поръчвате от там.


Vladо Popov

Рейтинг : 2 от 5

Какво заведение беше само!?! В момента нещата са доста западнали. Цените спрямо количеството 1:1 с Гърция, но качеството, хигиената и обслужването са много притеснителни. В България така и не се научиха, че поръчки не се носят след 40мин. след сервиране на първите! Лично аз приключих с тази верига...


Zapryan Takev

Рейтинг : 1 от 5

Голяма част от персонала, е под всякаква критика. Намусени, арогантни, некомпетентни. Поръчваш литър лимонада, носят ти сок от къпини, и ти обясняват че това също е ЛИМОНада. Беше ми един от любимите ресторанти.


Ако знаете повече за Даяна-3

Ние от apartamenti.com с цел повишаване удобството на потребителя създадохме каталог за фирми,болнични заведения и големи търговски обекти с кратка информация за тях. Вярваме ,че така ще улесним купувачите и бъдещите наематели в ориентацията за местоположение при търсене на подходящ имот.

Ако Ви е разполагате с допълнителна информация за Даяна-3, може да кликнете тук за да добавите.

Недвижими имоти близо до Даяна-3