Космос

  • ул. „Лавеле“ 19, 1000 Old City Center, София, България
  • +359 88 820 0700

Работно време Космос

  • понеделник: 12:00 ч. – 22:30 ч.
  • вторник: 12:00 ч. – 22:30 ч.
  • сряда: 12:00 ч. – 22:30 ч.
  • четвъртък: 12:00 ч. – 22:30 ч.
  • петък: 12:00 ч. – 22:30 ч.
  • събота: 11:00 ч. – 22:30 ч.
  • неделя: 11:00 ч. – 22:30 ч.

Отзиви за Космос

(Общо гласували : 2282 - Рейтинг: 4.6)

Katerina Radeva

Рейтинг : 5 от 5

Изключително съм впечатлена от ресторанта. Обслужването и храната са на страхотно ниво. Получихме много внимание и обяснения за всички напитки и храни. Коктейлът Май Тай с ракия беше много вкусен. Разядките също са много вкусни - особено домашно приготвената тарама. Патешкото, приготвено по 2 начина също беше много вкусно, както и домашната йофка с трюфел. Имаше леко объркване със сметката при плащане с карта, беше объркана сумата. За моя огромна радост откликнаха веднага и разрешиха проблема (понеже изобщо не исках да си развалям доброто мнение за ресторанта)! Освен че ми върнаха парите, ми направиха и комплимент десерт, което беше много мил жест и показа колко добро ослужване предлагат и държат на завръщащи се клиенти. Благодарим за доброто преживяване!


Nicole Burdzhieva

Рейтинг : 4 от 5

Направихме си резервация късно и ни се наложи да закъснеем, но проявиха разбиране към нас и ни настаниха. Храната беше впечатляваща, много вкусна, плейтинга беше страхотен и работата в отношение - кухня беше фантастична и изпипана до последния детайл. Бяхме посрещнати от приветлив хост, но сядайки на масата дойде "сервитьор", който беше изключително изкуствен, неприветлив, без отношение към нас и ни взимаше поръчките сякаш насила.. Хубавото беше, че друг сервитьор презентираше храната, която си поръчвахме. Некомпетентността на сервитьора, който взе поръчките ни беше доста голяма и когато поискахме втора бутилка от виното, което пиехме, той възкликна: "Свърши. Изберете си друго." В този случай ние отказахме втора бутилка, но се появи втория сервитьор, който ни презентира аналог, както ценови, така и вкусов, извини се за липсата на наличност и успя да ни продаде втора бутилка. Цялостно, концепцията на ресторанта е прекрасна. Смятаме, че в гурме ресторант на такова ниво трябва да се наблегне на персонала, както и на атмосферата (може да се наблегне повече на декорацията и уюта) и, че сървиса е нещо, с което не трябва да се прави компромис на ресторант, претендиращ за такова ниво и цени.


Pepi Mavrodiev

Рейтинг : 3 от 5

Този ресторант ме остави с много смесени чувства. Интериорът никак не ми допадна, защото изобщо не кореспондира с идеята за High end restaurant. Персоналът е странен - на моменти любезен, понякога твърде лигав и броят му надвишаваше броя на клиентите. Относно храната, хубаво е, че предлагат дегустационни менюта. На пръв поглед менюто изглежда обещаващо. Ястията са добре презентирани, но вкусът не е балансиран и не впечатлява. Цените са доста завишени за сметка на вкуса. Преживяването е интересно, но надценено.


Елеонора Лилова

Рейтинг : 5 от 5

Бижу в сърцето на София! Гурме неню. Препоръчвам дробчетата с пастет и патешкото магре. Десертите са "щастие", както се усмихна закачливият сервитьор. Аранжимента на бг музиката е малко странен с народни мотиви, вероятно избран заради чужденците, за които мястото явно е популярно.


Jivko G.

Рейтинг : 5 от 5

Чудесен избор за място за брънчване през уикенда! Яйцата им Бенедикт са космически: по-добри от холандските, които съм хапвал! Перфектни като приготвяне и невероятен баланс на вкусове - солен еленски бут, пресни английски мъфини за основа, приготвени точно поширани яйца, разкошен холандез и богат на вкус пресен трюфел, настърган отгоре. Съставките им винаги са много интересни, местни, с история и зад всяко нещо, което правят, има цяла история. Това, което ядеш в Космос, не можеш да хапнеш другаде! Определено прекрасно гурме място, в което могат да се пробват разкошни интерпретации и на български традиционни ястия (особено препоръчам качамака!).


Ако знаете повече за Космос

Ние от apartamenti.com с цел повишаване удобството на потребителя създадохме каталог за фирми,болнични заведения и големи търговски обекти с кратка информация за тях. Вярваме ,че така ще улесним купувачите и бъдещите наематели в ориентацията за местоположение при търсене на подходящ имот.

Ако Ви е разполагате с допълнителна информация за Космос, може да кликнете тук за да добавите.

Недвижими имоти близо до Космос