Кратуните

  • ул. „Цар Асен“ 5, 1000 Old City Center, София, България
  • +359 89 661 6552

Отзиви за Кратуните

(Общо гласували : 92 - Рейтинг: 4.6)

Vanyo Gyorev

Рейтинг : 5 от 5

Много добра кухня, отличен избор на твърди алкохоли и вина. Подходящо за малки групи или се семейни посещения. Тиха и уютна атмосфера.


Кристиян Здравков

Рейтинг : 1 от 5

Кръчма останала от времето на соца, от входа мирише на развалена риба, отношението на персонала е като че да си влязъл у тях на гости, пушат вътре и гледат лошо. Ако ви дадат меню, първо попитайте какво има, тъй като буквално 90% от нещата липсват. Мръсно, има огромни лекета по покривките, цените са изключително високи за това, което се предлага, например пържола на скара е на страхотната цена от 14 лева, без гарнитура. Както е видно, не го препоръчвам.


Svetoslav Radev

Рейтинг : 5 от 5

Перфектната семейна кръчма. Ако ви се ядат месни храни няма по-добро място. Гочвача е специалист по приготвянето на всички видове "червени" меса, които сам пазарува от специално подбрани ферми. Има и екзотични и традиционни рибни блюда. Звучи само българска музика популярна музика, без чалга и не се правят изключения. Ако компанията е по-голяма е добре да има резервация и предварителна консултация за менюто, няма да сбъркате ако се вслушате в съвета на собственика. Айде наздраве ;)


Georgi Georgiev

Рейтинг : 5 от 5

Готвят страхотно, а цените са повече от добри! Единственият им недостатък е, че порциите са прекалено големи за сам човек.


iy zov

Рейтинг : 1 от 5

Изключително арогантно поведение от страна на персонала. Искахме да запазим маса за фирмено събитие, но се оказа, че сме се обадили в неработен ден (Неделя). Вместо да ни предложат друг ден, ни затвориха най- грубо телефона!


Ако знаете повече за Кратуните

Ние от apartamenti.com с цел повишаване удобството на потребителя създадохме каталог за фирми,болнични заведения и големи търговски обекти с кратка информация за тях. Вярваме ,че така ще улесним купувачите и бъдещите наематели в ориентацията за местоположение при търсене на подходящ имот.

Ако Ви е разполагате с допълнителна информация за Кратуните, може да кликнете тук за да добавите.

Недвижими имоти близо до Кратуните