LaRue Bar&Grill

  • ул. „Есперанто“ 1, 4400 Пазарджик Център, Пазарджик, България
  • +359 87 684 6364

Работно време LaRue Bar&Grill

  • понеделник: 11:00 ч. – 23:00 ч.
  • вторник: 11:00 ч. – 23:00 ч.
  • сряда: 11:00 ч. – 23:00 ч.
  • четвъртък: 11:00 ч. – 23:00 ч.
  • петък: 11:00 ч. – 0:00 ч.
  • събота: 11:00 ч. – 0:00 ч.
  • неделя: 11:00 ч. – 23:00 ч.

Отзиви за LaRue Bar&Grill

(Общо гласували : 217 - Рейтинг: 4)

Стоян Стоянов

Рейтинг : 2 от 5

Приятна атмосфера, като цяло модерен стил. За съжаление бих изтъкнал много забележки. Обслужването е много бавно и хаотично - идват някои салати и предястие. Половин час по късно друга салата и предястие. За всичко се чакаше наистина много. Салатата Цезар на мен ми хареса въпреки че пилето беше студено (най вероятно от чакането) и вече не хрупкаво. Основното беше хубаво като комбинация, но пилето беше солено, може би месото е такова. Опитах малко от десерта, беше ми доста сладък и не по мой вкус. Поръчахме два вида пилешки флейки, уж еднакъв грамаж, а едните бяха почти двойно повече. Другите пък двойно по мазни. Бира Стела наливна - не ставаше. Не знам какъв е проблема, дали е възможно да е разредена или разгазирана, въобще не ми хареса.


Zornitsa Stefanova

Рейтинг : 1 от 5

Изключително разочарована съм от това заведение! Ако можех щях да дам оценка -5. Чаках цял час за храната и на края, когато дойде всички останали от компанията се бяха нахранили и вече беше станало време да си тръгваме. Не знаех, че трябва да отделя 2 часа за 1 обяд!!! Оправданието на сервитьора беше, че "става бавно" ами може да се предупреди вместо да ти сервират ястието 1 час след като си поръчал. Човек от компанията искаше пица, но нямало въпреки, че в менюто има поне 10 вида. За това могат да предупредят, но за други храни, че ставали бавно НЕ! На друг човек от команията 10 мин. след като му беше сервирана салата сервитьора се връща и я взима, защото бил объркал поръчката. Добре, че човека още не беше започнал да яде иначе какво щеше да направи?! След като казахме, че искаме сметката и въпросното ястие да не го включват, защото си тръгваме ястието веднага пристигна. Тръгнах си от това заведение гладна и много разочарована! Вместо да печелите клиенти, Вие губите такива!


Георги Суетаров

Рейтинг : 5 от 5

Страхотно заведение с лесна и достъпна локация и достатъчно места. Интериорът е изискан, обзаведено е с вкус и стил и е в модерен вид. Предлага се богато меню от напитки, храни и десерти. Порциите са достатъчни, прясно приготвени и вкусни. Цените са достъпни и конкурентни. Обслужването е любезно и впечатляващо. Оставам с отлична впечатление от обстановката, обслужването и качеството на храната. Препоръчвам го!


Mila Georgieva

Рейтинг : 1 от 5

Заведението е приятно интериора също но обслужването е под всякаква критика. Персонала е страшно намусен чакаме повече от 10 минути за една поръчка. Става бавно и хаотично две парчета торта ги носят час а барманкатаа и едната сервитьорка седят и се гушкат най нагло и нахално. Цените са супер високи а храната е малко и не отговаря на нивото на заведението. Оправете си заведението защото виждам само лоши отзиви с по една две звезди.


I I

Рейтинг : 1 от 5

Обстановката е приятна и сервитьорката беше много мила , НО храната е под всякаква критика , както и цените .. поръчах си коктейл Negroni , който имаше ужасно горчив вкус .. пари да ми дават не мога да довърша напитката... при запитване на сервитьора дали мога да върна или сменя напитката , получихме отказ ..изобщо да се отправи запитване до бармана ..има ли някъкъв проблем с питието .. или не ..Това го няма никъде ! - Отказ от сервитьора за рекламация на напитка/ ястие .. Не желая да съм принудена да си давам парите за нещо , което не става за консумация ! .. Поръчах калмари .. ужасни ..мекошави .. с ужасна панировка .. ии цената им беше .. 🤯🤯 Не бих се върнала !!


Ако знаете повече за LaRue Bar&Grill

Ние от apartamenti.com с цел повишаване удобството на потребителя създадохме каталог за фирми,болнични заведения и големи търговски обекти с кратка информация за тях. Вярваме ,че така ще улесним купувачите и бъдещите наематели в ориентацията за местоположение при търсене на подходящ имот.

Ако Ви е разполагате с допълнителна информация за LaRue Bar&Grill, може да кликнете тук за да добавите.

Недвижими имоти близо до LaRue Bar&Grill