Макдоналдс

  • Пазарджик, Автомагистрала Тракия, 89 Км., 4444, България
  • +359 88 400 0314

Работно време Макдоналдс

  • понеделник: 7:00 ч. – 23:00 ч.
  • вторник: 7:00 ч. – 23:00 ч.
  • сряда: 7:00 ч. – 23:00 ч.
  • четвъртък: 7:00 ч. – 23:00 ч.
  • петък: 7:00 ч. – 23:00 ч.
  • събота: 7:00 ч. – 23:00 ч.
  • неделя: 7:00 ч. – 23:00 ч.

Отзиви за Макдоналдс

(Общо гласували : 3129 - Рейтинг: 3.6)

Zhan Hadzhimoskov

Рейтинг : 1 от 5

Оценка на обслужването е що годе добре… Момичето поне бе усмихната. Първо се загледах в касовият бон където имах таксувана играчка 1,20 лв на парче и се зачудих къде е смисъла на Хапи милла(от едно време тичах до Мкдоналдс само заради играчката в менюто) здраве да е. Почвам бургера- маммо мила пишман станах за дето си го поръчах. Жената не съм я питал как беше ама сигурно ще е не добре щом мрънка под носа. Та за капак ми бе това кетчупче което децата ми поискаха - 1,30 лв за 10 мл КЕТЧУП. Ми бако то по скъпо от нафтата впътии. Съвета към бензинджиите да се преурентират бранша. Както и да, всеки месец почти съм по различни държавина, различни места се налага да се храним, но Макдоналдс в България е по-скъп сигурно и от най-лукс ресторанта на Пазарджик (близко ме до него та)


Михаил Самарджиев (Mixi Mike)

Рейтинг : 1 от 5

Мисля,че стъпвам за последен път тук ако не и в цялата верига. Полуфабрикати, меню за двама ,което е с грамаж за един човек на цена 16лв. Вие сте луди. Още една Минерална вода и маг чикън още 14 лв. 30лв. За това нещо ...вие сте ненормани ! Никой нормален да не стъпва!


Maya Angelova

Рейтинг : 1 от 5

Бесен съм!!!! Каква е тази фунийка?? Има плакат “най-висок стандарт на качеството”…😡 питката ми беше не от вчера, а от онзиден. Да си бях взел кфс, там винаги всичко е топ топ 🔝🔝


Stefan Dobrev

Рейтинг : 1 от 5

Здравейте,оценката е на база цени на МАКДОНАЛЦ,при тези цени е най добре да напуснат БЪЛГАРИЯ в най скоро време,АЗ ще бъда много щастлив защато с парите за сметката която платихме можем да се храним 1 ден на морето,жалко че посетихме това място,преди години беше друго. ПОЗДРАВИ


Григор Григоров

Рейтинг : 1 от 5

Чужденците плащат в Евро, и то едно към едно с БГ Лева!!!!! Поради тази причина, гастарбайтерите пътуващи към Турция се обслужват с предимство пред българите на опашката и постоянно има скандали! Срам ме е че живея в такава държава, а и НАП дано се самосезират!


Ако знаете повече за Макдоналдс

Ние от apartamenti.com с цел повишаване удобството на потребителя създадохме каталог за фирми,болнични заведения и големи търговски обекти с кратка информация за тях. Вярваме ,че така ще улесним купувачите и бъдещите наематели в ориентацията за местоположение при търсене на подходящ имот.

Ако Ви е разполагате с допълнителна информация за Макдоналдс, може да кликнете тук за да добавите.

Недвижими имоти близо до Макдоналдс