Паладиум

  • ул. „Чорлу“ 16, 4004 ж.к. Христо Ботев - Север, Пловдив, България
  • +359 88 654 0200

Работно време Паладиум

  • понеделник: 10:00 ч. – 23:00 ч.
  • вторник: 10:00 ч. – 23:00 ч.
  • сряда: 10:00 ч. – 23:00 ч.
  • четвъртък: 10:00 ч. – 23:00 ч.
  • петък: 10:00 ч. – 23:00 ч.
  • събота: 10:00 ч. – 23:00 ч.
  • неделя: Затворено

Отзиви за Паладиум

(Общо гласували : 910 - Рейтинг: 4.4)

Ivaylo Ivanov

Рейтинг : 5 от 5

Мястото е супер за вечеря. Цените не са високи и храната е вкусна. Забавянето при вземане на поръчките съответно и сервирането на храната се дължи на големия брой поръчки от клиенти, които са от по-рано там, както и заради времето, което е необходимо за приготвяне на ястията. При моето посещение беше пълно (само 2 свободни маси в малката зала). Колкото до ревютата в които пише, че персонала забравя поръчки и т.н. аз не видях подобно нещо. При вземането на моята поръчка сервитьорката си записа в тефтерчето какво си поръчвам - всичко беше наред с поръчката ми. Това, което бях прочел, че персонала проси бакшиш, аз лично не видях такова нещо. Това ми беше първото посещение в пицарията, доволен съм и отново бих я посетил! С други думи ако искате да ви вземат бързо поръчката и да имате голям избор от места за настаняване не ходете когато има много хора или си поръчайте нещо, което предполагате, че ще ви бъде сервирано преди основното ястие, за да не ви прави впечатление забавянето на поръчката.


Hristo Velchev

Рейтинг : 4 от 5

Вкусно приготвени пици, но като интериор прилича повече на заведение тип закусвалня. Сравнително ниски цени на почти всички ястия. Има вероятност да няма места вечер.


Heaven Studio

Рейтинг : 3 от 5

Вкусна храна. Бързо обслужване. Масите и столовете не са много удобни, освен това са много на гъсто. Няма уют и липсва приятната обстановка на ресторант в който можеш да вечеряш спокойно с приятели. По-скоро изглежда като заведение за бързо хранене с дървени маси и пейки. Винаги е пълно поради добрата храна на добра цена. Но когато седнеш да вечеряш в заведение, в което има между 40-60 човека разположени много на гъсто е трудно да разговаря със събеседниците си на масата . Ноложително е да си крещите, за да се разбирате.


Ekaterina Petkova

Рейтинг : 4 от 5

Неочаквано добро местенце с много добра кухня и на много достъпни цени. Би било добре да се освежи интериора, други забележки нямам. Персоналът е много приветлив и обслужването е изключително бързо. Пиците са много вкусни, както и готвеното ядене. Препоръчвам!


Teodora Mihova

Рейтинг : 3 от 5

Най-вкусните пици. За жалост обстановката и обслужването не са особено приятни. Масите са мръсни и лепкави. Понякога съм чакала 20 минути за да ми вземат поръчката. Сервитьорките са много бавни. Забравят и какво съм поръчала. Харесвам сайта им. Поръчките от там са много лесни. Мога да кажа, че ги изпълняват по - бързо от колкото, ако си на място в заведението. Получавала съм пицата в рамките на 40 минути до вкъщи.


Ако знаете повече за Паладиум

Ние от apartamenti.com с цел повишаване удобството на потребителя създадохме каталог за фирми,болнични заведения и големи търговски обекти с кратка информация за тях. Вярваме ,че така ще улесним купувачите и бъдещите наематели в ориентацията за местоположение при търсене на подходящ имот.

Ако Ви е разполагате с допълнителна информация за Паладиум, може да кликнете тук за да добавите.

Недвижими имоти близо до Паладиум