Restaurant Bristol Sofia

  • бул. „Христо Ботев“ 69, 1303 Pette Kyosheta, София, България
  • +359 89 443 0444

Отзиви за Restaurant Bristol Sofia

(Общо гласували : 17 - Рейтинг: 4.2)

Христо Вачков

Рейтинг : 5 от 5

Най-луксозният ресторант


Nikolay Dishev

Рейтинг : 5 от 5

Чудесно място.


ДИЛЪРС ДИАМАНТОВ

Рейтинг : 5 от 5

Много добро местоположение, ако имате бизнес в центъра. В близост е и до метростанции. Услугите са много добри, обикновено е за веригата. Дори имат Valets за автомобили и паркинг, но това не е безплатно - 8 € на вечер. Стаите са чисти, а баните са големи. Доста богат избор и включени ястия на закуска.


Tong Yi Tsui

Рейтинг : 1 от 5

Първият брой беше изброените грешни часове. Пристигнахме по обяд, само за да разберем, че те не се отварят до 13:00. Силно недостиг на персонал само с един сервитьор и един готвач. Сервитьорът свали грешната поръчка, разчитайки само на паметта си. Смесено качество на храната. Предимно посредствени ястия. Ризотото беше просто страхотно. Не разбирам как им беше удобно да обслужват утайката. Храната ни отне повече от час за сервиране. За щастие имахме обикновена багета, която да ни поддържа. Можете ли да усетите сарказма ми?


Jose Antonio Muñoz

Рейтинг : 4 от 5

Добре разположен, приемлива стойност за парите. уютно място


Ако знаете повече за Restaurant Bristol Sofia

Ние от apartamenti.com с цел повишаване удобството на потребителя създадохме каталог за фирми,болнични заведения и големи търговски обекти с кратка информация за тях. Вярваме ,че така ще улесним купувачите и бъдещите наематели в ориентацията за местоположение при търсене на подходящ имот.

Ако Ви е разполагате с допълнителна информация за Restaurant Bristol Sofia, може да кликнете тук за да добавите.

Недвижими имоти близо до Restaurant Bristol Sofia