Ресторант "Примавера"/ЛОДКАТА/

  • ул. „Професор Асен Златаров“ 26, 4400 Пазарджик Център, Пазарджик, България
  • +359 34 444 038

Работно време Ресторант "Примавера"/ЛОДКАТА/

  • понеделник: 11:00 ч. – 0:00 ч.
  • вторник: 11:00 ч. – 0:00 ч.
  • сряда: 11:00 ч. – 0:00 ч.
  • четвъртък: 11:00 ч. – 0:00 ч.
  • петък: 11:00 ч. – 2:00 ч.
  • събота: 11:00 ч. – 2:00 ч.
  • неделя: 11:00 ч. – 23:00 ч.

Отзиви за Ресторант "Примавера"/ЛОДКАТА/

(Общо гласували : 519 - Рейтинг: 3.9)

Лили Лучева

Рейтинг : 2 от 5

За съжаление останах разочарована от кухнята на ресторанта. Бях си поръчала пиле "Пармеджано" / пилешко филе със запечен кашкавал отгоре/, което когато отрязах беше абсолютно сурово... Персонала реагира адекватно като ни позволи да откажем поръчката. Друг минус, който отчитам е че няма налични топли напитки.


Данаил Димитров

Рейтинг : 1 от 5

Най-гадното място за хранене в Пазарджик . послият път си поръчах плешки хапки и дойдоха сурови поръчах си и кола то ми дойде газирана вода . кзах и че сме поръчали кола и ни каза сервитьорката че може да е затворят газираната вода тя беше водата в спъклено шише дайте си смека какво ядете и какво пиете . Сервитьорката се държа крайно не възпитано :(


Ceca Stoykova

Рейтинг : 1 от 5

Последният път чаках 60 минути за 1 пица Маргарита и 1 ризото за което чаках 10 минути след пицата . Аз съм крано възмотена . Нямаше клиенти . И ги ядох в къщи . 😠👎 Не ходете там.


Eva Nikolova

Рейтинг : 1 от 5

Мястото е хубаво и вкусно готвят, но не съм доволна от персонала, чакахме почти един час да ни обслужат, поне меню да бяха ни дали да си изберем за това време, а те няма ли персонал свободен нито меню, а отпред било пълно с хора и нямали как да ни обслужат нас на двора, и още една маса където чакаха още едно семейство на двора като нас, и те се ядосаха не мога да разбера какво са виновни клиентите че заведението нямат достатъчен персонал и менюта, а защо тогава имат толкова много маси сложени, това е некадърно управляващ ресторант, това мога да кажа, дори сервитьора които го питах може ли някои да ни обслужи тои дори не се извини за това отношение, а само ме погледна и обърна глава към готвача, такова отношение не бях виждала, така си губят клиентите!


Анелия Иванова

Рейтинг : 3 от 5

Мястото е много хубаво, но като локация от там на сетне- цените са високи и чакаш поръчките си доста време. От кухнята има още какво да се желае. Персонала е любезен.


Ако знаете повече за Ресторант "Примавера"/ЛОДКАТА/

Ние от apartamenti.com с цел повишаване удобството на потребителя създадохме каталог за фирми,болнични заведения и големи търговски обекти с кратка информация за тях. Вярваме ,че така ще улесним купувачите и бъдещите наематели в ориентацията за местоположение при търсене на подходящ имот.

Ако Ви е разполагате с допълнителна информация за Ресторант "Примавера"/ЛОДКАТА/, може да кликнете тук за да добавите.

Недвижими имоти близо до Ресторант "Примавера"/ЛОДКАТА/