Промаркет

  • бул. „Христо Ботев“ 131, 1233 ж.к. Банишора, София, България
  • +359 2 973 3828

Работно време Промаркет

  • понеделник: 8:00 ч. – 22:00 ч.
  • вторник: 8:00 ч. – 22:00 ч.
  • сряда: 8:00 ч. – 22:00 ч.
  • четвъртък: 8:00 ч. – 22:00 ч.
  • петък: 8:00 ч. – 22:00 ч.
  • събота: 8:00 ч. – 22:00 ч.
  • неделя: 8:00 ч. – 22:00 ч.

Отзиви за Промаркет

(Общо гласували : 187 - Рейтинг: 3.9)

Петър Петров

Рейтинг : 5 от 5

Промаркет е много удобно и приятно място за пазаруване, защото имате всички продукти в т.ч. разнообразни, вкусни и свежи плодове и зеленчуци по ваш избор, което е много важно. Много важна е и цената да е достъпна особено в икономическата ситуация в Европа, когато парите трябва да са с адекватна покупателна способност. Тук в Промаркет чувствате, че с продуктите са достъпни за вас и получавате качество и вкус, която няма да намерите. Освен плодове и зеленчуци с богат избор за вас, тук можете да си купите фреш сокове, също на добри цени за вас. Можете да закупите прясно месо, също бюджетно, разфасовано и изложено на няколко щанда. Можете да си купите още много продукти за трапезата, хляб, напитки, вина, консерви, десерти и сладкиши. И да бъдете обслужени от приятен и вежлив персонал. Препоръчвам Промаркет за клиенти с, които решат да закупят удобно, бързо без опашки необходимите им хранителни продукти за директна консумация и за попълване запасите, ако обичат да го правят, но важното е да ти е приятно уморени от работа да получите отлично качество на достъпни цени.


Кремена Кузманова

Рейтинг : 1 от 5

Днес посетих магазина, както всеки ден от както е отворил врати, но днес беше за последно. До днес пренебрегвах грубото отношение на част от служителите ви, но днес чашата преля, след като ваша служителка на витрината с месо и колбаси си позволи да ме обиди изключително грозно и непровокирано. След като направих знак да бъда обслужен, тъй като 3 пъти бях подминат,тя ме погледна и ми каза, че имам проблем с нервите, да го давам по спокойно, че не и било работа да ме обслужва, ама айде, от нея да минело, и използва епитет, който възпитанието не ми позволява да напиша. В този магазин от вашата верига, повече няма да стъпя и тези 30-40лв.на ден ще отиват в друга каса. Благодаря за вниманието.


Mariana Lenkova

Рейтинг : 1 от 5

Грабва ме с плодовете и зеленчуците навън вътре не съм влизала само до касата огромен магазин просторен със сладко момиченце на касата засмяно и учтиво


Petra Hristova

Рейтинг : 1 от 5

Несъответствието между цените в брошурата Ви и тези на щанда са с разлика от0.30ст до 3 лева.Лошо отношение от момичето на щанда за месо!Никога няма Ви посетяповече няча


Ivan Ivanov

Рейтинг : 5 от 5

Един от малкото подържани обекти с качествени стоки и продукти. Приятно е да се пазарува. Обслужването е супер.


Ако знаете повече за Промаркет

Ние от apartamenti.com с цел повишаване удобството на потребителя създадохме каталог за фирми,болнични заведения и големи търговски обекти с кратка информация за тях. Вярваме ,че така ще улесним купувачите и бъдещите наематели в ориентацията за местоположение при търсене на подходящ имот.

Ако Ви е разполагате с допълнителна информация за Промаркет, може да кликнете тук за да добавите.

Недвижими имоти близо до Промаркет