Къща, София, Симеоново

  • 35 м2,
  • Етаж 1
Продава

315,000 EUR

Цена/кв.м. 9000.00 EUR
Особености

Имаме удоволствието да Ви представим ексклузивно имот с къща на границата с Природен парк Витоша. Код на офертата: 174442. Парцела е с големина от 850 кв.м. по документи, терасиран с денивелация, жилищната зона е предвидена за застрояване до 10 м. Граничи със зони на природни и градски паркове. В съседство са ситуирани целогодишно обитаеми къщи. Предстои да бъде почистен от клони и храсти. Къща от 35 кв.м. по документи, с веранда. Разположена е във високата част на парцела и предлага зашеметяваща гледка. Разпределение: входно преддверие, кухня, стая, две стаи на приземния етаж и тоалетна. Партиди за ток (трифазен) и вода. Имота е с бърз достъп до ул. Симеоновска и автобусна спирка, в района можете да откриете множество детски градини, детска кухня, училища, медицински центрове, магазини и ресторанти. В непосредствена близост е и пътя към Алековия водопад. За оглед и допълнителна информация не се колебайте да ни потърсите!Eкипът ни ще бъде с Вас от първият оглед, до получаването на ключовете за Вашият нов дом! За купувачите, разчитащи на ипотечен кредит, предлагаме НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО кредитно съдействие чрез специализиран кредитен посредник с ОДОБРЕНИЕ ДО 24 ЧАСА. Call us we speak english.

Обявата е публикувана от - Обединени Български Брокери Агенция

  • Код на Обявата :
    956989
  • Вид оферта :
    Продава
  • Квадратура :
    35 m2
  • Етаж :
    1 от 1
  • Публикувана на:
    06/07/2024
  • Обявата е в сайта:
    63 дни
  • Тип строителство :
    Тухла - стара
Описание на имота
  • Обзаведен

Сигнализирай нередност за този имот

Имотът е публикуван от

Обединени Български Брокери, (088)598-6325

Ние не знаем цените на бананите в Африка, но знаем цените на имотите в България. Ние не можем да изберем най-добрия парфюм за Вас, но можем да Ви предложим най –добрите жилища на пазара. Не знаем също и цената на петрола на Световния пазар, но знаем отлично, че цената е цар на сделката. Ние сме Обеденени Български Брокери бранд създаден и ръководещ се от консултанти, доказали се през годините с рекордни резултати и над 20 години опит в посредничеството при сделки с имоти.

Други имоти София

apartamenti.com - недвижими имоти

Описанието и снимките, свързани с тази обява са представени от Обединени Български Брокери от София. Apartamenti.com не дава гаранции и не поема никаква отговорност за точността и пълнотата на описанието. Моля, свържете се с Обединени Български Брокери от София за пълни подробности и допълнителна информация.