Болница „Света Екатерина“

  • бл. А, бул. „Пенчо Славейков“ 52, 1431 София център, София, България
  • +359 700 12 131

Работно време Болница „Света Екатерина“

  • понеделник: Отворено 24 часа
  • вторник: Отворено 24 часа
  • сряда: Отворено 24 часа
  • четвъртък: Отворено 24 часа
  • петък: Отворено 24 часа
  • събота: Отворено 24 часа
  • неделя: Отворено 24 часа

Отзиви за Болница „Света Екатерина“

(Общо гласували : 91 - Рейтинг: 3.5)

Йордан Темелков

Рейтинг : 1 от 5

Организацията е плачевна. Записвам си час за платен преглед 14.00ч. Плащам си на касата в 13.34ч.В 15, 30 ч. ме уведомяват, че не се знае кога ще ме приемат. От 4 кабинета работи само един. През него минават всички - за преглед, за прием в стационар, за какво ли не. Ходя на работа. Не мога да вися цял ден. Затова си записах час. Не разчитайте на това заведение. То е по - скоро чакалня, отколкото болница. Все пак, лесно ми върнаха парите. Е, казаха да изчакам, но след 10 минути ми ги връчиха. Дано намеря по - читава болница!


Елица Йорданова

Рейтинг : 1 от 5

Благодарение на уменията в инвазивната кардиология на Димитър Димитров сега съм вдовица с 11-годишна дъщеря сираче. Моят мъж живя 21 дни след поставяне на стент, изписаха го във влошено общо състояние. Отиде си на 42 години, без да види голямата си дъщеря абитуриент. Цял живот ще споменавам този "доктор" в молитвите си, както и всичките му близки!


Nick Krastev

Рейтинг : 5 от 5

УМБАЛ „Света Екатерина“ разполага със 141 легла в модерно обзаведени стаи. Това е и единствената болница в България, в която рутинно се извършват сърдечни трансплантации. От 2003 г. са извършени общо 45 трансплантации с отлични резултати.


Kr. Uzuko

Рейтинг : 5 от 5

Много добра материална база, болницата е оборудвана със съвременни технически средства битовите условия също са на доста добро ниво което предразпога за нормалното протичане на оздравителният процес. Специалистите са на европейско ниво поне, много внимателно подхождат към пациентите , чистотата е безупречна. Препоръчвам.


Иван Иванов

Рейтинг : 5 от 5

УМБАЛ "Света Екатерина". Специализирана болница за лекуване на сърдечно съдови заболявания-. Единствената болница в България за сърдечни трансплантации. Оборудвана е с най- съвременна техника, великолепни специалисти, обслужващ персонал внимателен и готов за незабавна помощ. Преди години в нея болница ми сложиха 2 стенда, на което дължа живота си. Операцията ми беше извършена по линия на здравната каса. За болницата мога да кажа само суперлативи!


Ако знаете повече за Болница „Света Екатерина“

Ние от apartamenti.com с цел повишаване удобството на потребителя създадохме каталог за фирми,болнични заведения и големи търговски обекти с кратка информация за тях. Вярваме ,че така ще улесним купувачите и бъдещите наематели в ориентацията за местоположение при търсене на подходящ имот.

Ако Ви е разполагате с допълнителна информация за Болница „Света Екатерина“, може да кликнете тук за да добавите.

Недвижими имоти близо до Болница „Света Екатерина“