II-ра МБАЛ - София ЕАД

  • бул. „Христо Ботев“ 120, 1202 София център, София, България
  • +359 2 915 8500

Работно време II-ра МБАЛ - София ЕАД

  • понеделник: Отворено 24 часа
  • вторник: Отворено 24 часа
  • сряда: Отворено 24 часа
  • четвъртък: Отворено 24 часа
  • петък: Отворено 24 часа
  • събота: Отворено 24 часа
  • неделя: Отворено 24 часа

Отзиви за II-ра МБАЛ - София ЕАД

(Общо гласували : 71 - Рейтинг: 3.7)

Eli Karakoleva

Рейтинг : 3 от 5

Наложи ми се да лежа в отделението по нефрология с лекуващ лекар Вретенарска .Пълна мизерия ,липсват елементарни хигиенни условия ,по една сестра и санитар на смяна ,вечер една сестра и стажант доктор от друго отделение. Д-р Вретенарска ме прие в отделението с неохота и почти изпадайки в нервна криза ,че от такива като мен не може да си гледа пациентите . Налагаше се да я чакам по два часа пред кабинета и накрая да ми казва отиди си в стаята ,разбира се без да се появява. Съпругът ми също се опита да говори с нея поне по телефона да разбере какво се случва и пак му отговаряше уклончиво ,направиха ми скенер и отново коментарът и беше -нищо особено не се видя !Накрая реши да ме изпише ,без да ми казва даде ми епикризата и ме попита -ти сега какво очакваш ?!Ами уважаема г-жо доктор очаквам когато ме приемат да ме лекуват ,ако преценят че не съм за даденото отделение да ме изпишат ,а не да ме държат осем дни ,да ме блъскат с антибиотици като опитно животно само и само да си изтеглят парите по касата ,лекуващия лекар да минава на визитация и да съобщава за състоянието на пациентите ,а не да се крие в кабинета си ,да крещи и изпада в истерия колко му е тежко ,как му е писнало да се занимава с малумни ,да си губи листата с изследвания и кабинета му да прилича на библиотека след пожар!!!Искам да изкажа моето огромно възхищение от д-р Цонев -завеждащ отделението по гастроентереология ,който се държа изключително човешки,истински професионалист ,организиран ,спокоен ,разбран ,обясняващ ,пред неговия кабинет също има много пациенти ,прави консултации,влиза да извършва манипулации,но нито веднъж не го видях ядосан ,отегчен и нелюбезен.Благодаря му че го има ,че след толкова обикаляне откри какъв е проблема и ме накара да повярвам ,че не всички са измамни търгаши !!!


Hans Brandt

Рейтинг : 1 от 5

Д-р Нели Илиева погрешно диагностицира дете с рак, а той няма! Няма такива боклуци! БОКЛУЦИ! Ами ако погрешно диагностицират нещо за вадене и извадят здрав орган? Прикриха си грешката, подправиха документите! СРАМ!


Мариета Кирилова

Рейтинг : 5 от 5

Честит празник. Бъдете здрави и все така всеотдайно. Благодаря ви от сърце. Тодорка Иванова


Marieta Duncheva

Рейтинг : 5 от 5

Поклон пред професионализма и доброто отношение от проф. Генов, д-р Самарджиева, д-р Мурад и целият персонал от Неврологичното отделение на болницата! От доволните пациенти М. Дунчева и Л. Кипрова.


Uliqn Kamenov

Рейтинг : 5 от 5

Май месец 2021 година лежах една седмица в отделението по гастроентерология при д-р Цонев! Изключително съм благодарен на целият медицински персонал в отделението за грижите и вниманието! Беше направено дори повече от необходимото! Благодаря им!


Ако знаете повече за II-ра МБАЛ - София ЕАД

Ние от apartamenti.com с цел повишаване удобството на потребителя създадохме каталог за фирми,болнични заведения и големи търговски обекти с кратка информация за тях. Вярваме ,че така ще улесним купувачите и бъдещите наематели в ориентацията за местоположение при търсене на подходящ имот.

Ако Ви е разполагате с допълнителна информация за II-ра МБАЛ - София ЕАД, може да кликнете тук за да добавите.

Недвижими имоти близо до II-ра МБАЛ - София ЕАД