Лаборатория Synevo - Пловдив - Тракия

  • жк Тракия бл. 203, 4023 Тракия, Пловдив, България
  • +359 2 474 7272

Работно време Лаборатория Synevo - Пловдив - Тракия

  • понеделник: 7:30 ч. – 14:30 ч.
  • вторник: 7:30 ч. – 14:30 ч.
  • сряда: 7:30 ч. – 14:30 ч.
  • четвъртък: 7:30 ч. – 14:30 ч.
  • петък: 7:30 ч. – 14:30 ч.
  • събота: Затворено
  • неделя: Затворено

Отзиви за Лаборатория Synevo - Пловдив - Тракия

(Общо гласували : 37 - Рейтинг: 4.8)

Ovanes Harutyunyan

Рейтинг : 5 от 5

Изключителен професионализъм! Няколко пъти посещавам вече този клон на Synevo и винаги съм посрещнат с усмивка и добро обслужване. Днес посетих с възрастната ми баба на която трудно се взима кръв, но това не изглеждаше да затрудни ни най-малко работата на лаборанта. Благодаря!


Rada Angelova

Рейтинг : 1 от 5

За глоба са. В най-големия пик на пандемията пускат по няколко пациента, дори пренебрегват хора с малки бебета и пак пускат по няколко възрастни с тях. Абсурд.


Vesela Surcheva

Рейтинг : 5 от 5

Изключително доволна съм от персонала в тази лаборатория, винаги са ведри, усмихнати и най-важното с лека ръка си вършат работата - професионалисти ;) Където и да са ми взимали кръв (различни лаборатории и известни частни болници) винаги става минимум от 3тия път и винаги имам спукани вени и синини след това , само в тази лаборатория взимането на кръв става от първия път и то с леко боцкане. Винаги моя избор за лаборатория ще бъде този ;)


Цветомила Вълчева

Рейтинг : 5 от 5

С огромна благодарност за професионализма на прекрасната Илина! От години ползвам услугите на този филиал на лабораториите Синево заради това усмихнато, сръчно и организирано момиче! Пожелавам и здраве и много професионални успехи!


Ivan Dinev

Рейтинг : 5 от 5

Изключително добро отношение и професионализъм. Пререди ни един човек, но за жалост при нас е така


Ако знаете повече за Лаборатория Synevo - Пловдив - Тракия

Ние от apartamenti.com с цел повишаване удобството на потребителя създадохме каталог за фирми,болнични заведения и големи търговски обекти с кратка информация за тях. Вярваме ,че така ще улесним купувачите и бъдещите наематели в ориентацията за местоположение при търсене на подходящ имот.

Ако Ви е разполагате с допълнителна информация за Лаборатория Synevo - Пловдив - Тракия, може да кликнете тук за да добавите.

Недвижими имоти близо до Лаборатория Synevo - Пловдив - Тракия