МБАЛ Джи Мед

  • Бл. „Кукленско шосе“ 21, 4004 Южна промишлена зона, Пловдив, България
  • +359 89 998 3564

Отзиви за МБАЛ Джи Мед

(Общо гласували : 17 - Рейтинг: 4.7)

Гинка Стойнова

Рейтинг : 5 от 5

НЕ МОГА С ИСТИНСКИ ДУМИ ДА ИЗКАЖА БЛАГОДАРНОСТТА СИ КЪМ ЦЕЛИЯ ЕКИП НА БОЛНИЦА ДЖИ МЕД.ЛЕКАРИТЕ ТУК СА ИСТИНСКИ ВЪЛШЕБНИЦИ.СЛЕД ОТКАЗ НА ТРИМА ЛЕКАРИ ОТ РЕНОМИРАНА БОЛНИЦА ДА ОПЕРИРАТ МАЙКА МИ,Д-Р МИХНЕВ, Д-Р ПАВЛОВ,Д-Р САВА ИВАНОВ,Д-Р КАЗАКОВ НАПРАВИХА ЖИВОТОСПАСЯВАЩА ОПЕРАЦИЯ НА 08.06.2015 Г. БЛАГОДАРЕНИЕ НА КОЯТО МАЙКА МИ Е ЖИВА И ЗДРАВА . САМО МОГА ДА КАЖА ЕДНО ОГРОМНО БЛАГОДАРЯ НА ТЕЗИ ЛЕКАРИ И ЦЕЛЯТ ОБСЛУЖВАЩ ПЕРСОНАЛ!!!!!!!!!!!!


Tsvetelina Ivanova

Рейтинг : 5 от 5

Парк хоспитал е една от малкото болници в Пловдив и региона, където ще срещнете професионално обслужване и човечно и състрадателно отношение от страна на лекари, мед. сестри и санитарки.


S Shopov

Рейтинг : 4 от 5

Добро обслужване и обгрижване на пациента. Да махнат задължението всеки да слага калцуни, защото се излагат. Възрастни хора да се навеждат на входа...


Кристиана Стойчева

Рейтинг : 4 от 5

Приятна атмосфера и внимателно отношение на екипа към пациентите.


Живка Чалъкова

Рейтинг : 5 от 5

Прекрасна болница! Жалко, че я унищожиха!


Ако знаете повече за МБАЛ Джи Мед

Ние от apartamenti.com с цел повишаване удобството на потребителя създадохме каталог за фирми,болнични заведения и големи търговски обекти с кратка информация за тях. Вярваме ,че така ще улесним купувачите и бъдещите наематели в ориентацията за местоположение при търсене на подходящ имот.

Ако Ви е разполагате с допълнителна информация за МБАЛ Джи Мед, може да кликнете тук за да добавите.

Недвижими имоти близо до МБАЛ Джи Мед