МБАЛ „Свети Мина“

  • ул. „Иван Вазов“ 59, 4000 Център, Пловдив, България
  • +359 32 654 822

Работно време МБАЛ „Свети Мина“

  • понеделник: Отворено 24 часа
  • вторник: Отворено 24 часа
  • сряда: Отворено 24 часа
  • четвъртък: Отворено 24 часа
  • петък: Отворено 24 часа
  • събота: Отворено 24 часа
  • неделя: Отворено 24 часа

Отзиви за МБАЛ „Свети Мина“

(Общо гласували : 26 - Рейтинг: 2.4)

Пламена Трендафилова

Рейтинг : 1 от 5

Изключително некоректни!!! Не е реално просто официалното работно време на регистратурата да е от 7 до 19, а реалното от 8-8:30 до към 18! А когато си правех ваксина най-нагло да ми заявят, че до 19 няма проблем да мина, за да сш взема сертификата!!


Петя Янева

Рейтинг : 1 от 5

Тази болница не заслужава и една звезда!Това болница ли е?Съмнявам се!Пациент-баща ми на 80г чака повече от два часа да бъде приет и да получи заслужаващото му лечение,но уви!Къде сте Лекари които аплодирахме за професионално отношение?Не и в тази болница!Смело заявявам НЕ ЛЕКАРИ А УБИЙЦИ!ДАНО СЪВЕСТТА ВИ ВИ СЛЕДВА НА ВСЯКЪДЕ !Това ви го пожелава една търсеща надежда от вас и обичаща до болка дъщеря !Д-р Павлова,Д-рНиколай Янев и сие дано спите спокойно....


Dimitar Dimitrov

Рейтинг : 1 от 5

Една директорка бяха нахендрели, вероятно човек на някой от някъде. чух, че била от хеи. С безхаберие и некомпетентност за нула време натрупа нови огромни дългове. Иначе с голямо самочувствие като директор. Много бързо й окапа козината, отрязаха и крилцата!


Mariana Angelieva

Рейтинг : 1 от 5

Хора,не припарвайте до Ковид отделението във тази болница;Там почина нашия баща във неделя 24.01.2021г.От петък вечерта е упоен със успокоителни до неделя на обяд докато е починал-Нито си е пил неговите лекарства нито е ял и пил нищо.Който издържи издържи,станаха печалбари лекарите, знайте че има и нечовешко отношение.


Мартин Иванов

Рейтинг : 1 от 5

Абсолютна пародия на ,, БОЛНИЦА", с абсолютни неграмотни ,, ДОКТОРИ". Приемат те по една клинична пътека, изписват те по друга, а те лекуват по трета. Не правете грешката дори да си помисляте за тази дупка. Това е търговско дружество, а НЕ лечебно заведение!


Ако знаете повече за МБАЛ „Свети Мина“

Ние от apartamenti.com с цел повишаване удобството на потребителя създадохме каталог за фирми,болнични заведения и големи търговски обекти с кратка информация за тях. Вярваме ,че така ще улесним купувачите и бъдещите наематели в ориентацията за местоположение при търсене на подходящ имот.

Ако Ви е разполагате с допълнителна информация за МБАЛ „Свети Мина“, може да кликнете тук за да добавите.

Недвижими имоти близо до МБАЛ „Свети Мина“