МБАЛ „Свети Пантелеймон“

  • бул. „Никола Вапцаров“ 9, 4004 ж.к. Христо Ботев - Юг, Пловдив, България
  • +359 32 603 990

Работно време МБАЛ „Свети Пантелеймон“

  • понеделник: Отворено 24 часа
  • вторник: Отворено 24 часа
  • сряда: Отворено 24 часа
  • четвъртък: Отворено 24 часа
  • петък: Отворено 24 часа
  • събота: Отворено 24 часа
  • неделя: Отворено 24 часа

Отзиви за МБАЛ „Свети Пантелеймон“

(Общо гласували : 62 - Рейтинг: 3.2)

Snejana Tsvetanova

Рейтинг : 1 от 5

Мили хора, пациенти на тази болница, ако сте в затруднено финансово положение, веднага се осведомете дали стаята ви е ВИП, за да не се окаже, че трябва да оставите парите, с които разполагате до края на месеца, на регистратурата. Това е обичайно за това лечебно заведение. С добри впечатления от работата на лекарите от Второ вътрешно отделение , което не може да се каже за "сестрите" /кавичките не са случайни/. Тези дами едва ли са запознати с длъжностната си характеристика и естеството на професията си. И, моля Ви, работите с хора, те биха искали да знаят за състоянието си и терапията, която им се провежда. Като база кварталната ни болница е една от най-добрите в града. Останалото зависи от вас - персоналът. Професията Ви е тежка, но вие сте си я избрали. Бъдете здрави! Имаме нужда от вас.


Anna Nanova

Рейтинг : 1 от 5

Положението е аут оф спейс!!!Отиваме за преглед на здравно осигурено лице,влизаме и ни казват 30 лв преглед на спешен сектор,ако няма да плащате трябва да приемем човека!!!!Какво???Аз до сега на спешен кабинет на държавна болница не съм била свидетел да ме карат да плащам,което е под всякаква критика.Трябва да се попълнят документи някакви,нямаме химикал взимаме от на охраната кабината,но нея я нямаше.Връщаме химикала,женската охрана почва да ни вика като луда,че сме взели някакъв скапан химикал.Тая побъркана жена охрана и нейното викане просто ме хвърли вече в тотален шок.Единсъвеното мило нещо в тази болница беше младата докторка,която ни обясни всичко и започна да ни се извинява заради виковете на лудата охрана.


maria mantarova

Рейтинг : 1 от 5

Поставям една звезда като оценка само за да продължа,принципно това медицинско заведение не заслужава нито една звезда за оценяване. Бездушен персонал, който не заслужава да бъде наречен ЛЕКАР.Ходещи портофейли.Недопустимо отношение на хора положили Хипократова клетва.ОТВРАТЕНА СЪМ.


Kalina Nikolova

Рейтинг : 1 от 5

Бягайте далеч от д-р Карагьозян, АГ. Заради него си отиде неродено в 9-ти месец, майката едвам оцеля. Никаква грижа за бременната жена, приема по ЗК, но си взима и пари за преглед. Не мери кръвно, може да изпуска и други неща, тотално неглижира видим проблем. Ако той следи бременността ви, бягайте!


Antoaneta Kocheva

Рейтинг : 1 от 5

В тази болница убиват хора не ги лекуват (конкретно ковид отделението). Баща ми беше приет ходещ, хранейки се сам, обслужващ се сам. 3 дни след него приемат и майка ми. На следващия ден го намира на легло в безпомощно състояние, гол(търсеше му дрехите по стаите) отслабнал и нямащ сили да говори. След още един ден разбираме, че системи не се дават, кислорода след скандали се включва на минимум, лекарства по 2 хапчета сутрин и вечер, храна не му се носи а се налага тя да му дава от нейната. Разбирайки за това и още много други неща ние почнахме да търсим сметка- отговора беше стига с тези системи, човека е добре. Резултата е още една невинна звездичка на небето. За съжаление въпреки усилията ни не можахме да го спасим, щяхме да изгубим и майка ми, но в стаята настаниха жена с връзки, благодарение на която се обърна внимание и на нас. При контролния й преглед Парев я пита кой ѝ е лекуващ лекар и при отговор нямах такъв Парев решава да провери "а аз съм ви бил", майка отговаря че за първи път го вижда.... Това е само на кратко.... И същия този Парев излиза по телевизията и си рекламира лекарствата за ковид, които само в тази болница ги има. СРАМОТА!!! В заключение : БЯГАЙТЕ от там хора, спасявайте се докато можете! Един да мога да спася от тази болница ще съм най щастливата на света.


Ако знаете повече за МБАЛ „Свети Пантелеймон“

Ние от apartamenti.com с цел повишаване удобството на потребителя създадохме каталог за фирми,болнични заведения и големи търговски обекти с кратка информация за тях. Вярваме ,че така ще улесним купувачите и бъдещите наематели в ориентацията за местоположение при търсене на подходящ имот.

Ако Ви е разполагате с допълнителна информация за МБАЛ „Свети Пантелеймон“, може да кликнете тук за да добавите.

Недвижими имоти близо до МБАЛ „Свети Пантелеймон“