МЦ Гина

  • ул. „Княз Борис I“ 14, 1463 София център, София, България
  • +359 88 936 8099

Отзиви за МЦ Гина

(Общо гласували : 23 - Рейтинг: 3.9)

Janeta Petrova

Рейтинг : 1 от 5

Рядко съм попадала на толкова ужасно некадърно обслужване - беше ми даден амбулаторен лист на друг пациент, което е изключително недопустимо, имайка предвид че това са лични данни и медицински показания. Регистраторката обърка имената на фактурата ми, въпреки че имаше личната ми карта от която да ги препише. Втори ден се опитвам да получа моя амбулаторен лист, ехографски снимки от направения преглед и фактура с верни данни, за да ги представя на застрахователя. Когато отидох след работа в центъра, не заварих никого освен дъвчещ насреща ми мъж, който ми обясни, че всички са си тръгнали, въпреки че работното им време е до 20ч. Не стъпвайте в този център. С подобни гафове и безочие по-добре да не се сблъсквате. Не останах доволна и от прегледа и отношението на гастроентероложката д-р Стоянова


Bilqna Borisova

Рейтинг : 1 от 5

Посетих два пъти доц. Савов(унг), частно. Прегледа беше около 2-3 минути, чакането е пред кабинета и докато пише амбулатория лист, та още около два часа. Не взе секрет от ухото ми, назначи ми и двата пъти различно лечение, съвсем обикновени пасти, но резултат и подобрение няма. Проблема ми е от 3 години и все не намирам правилния доктор. Иначе самия доцент и жената на регистратурата бяха мили.


Mariya Nencheva

Рейтинг : 1 от 5

Д-р Галина Шеинкова, ендокринолог - рядко попадам на подобни непрофесионалисти, въпреки славата на лекарите в България. Имах съвсем леко завишени ТАТ и МАТ, ТСХ ми беше в норма и директно постави с тежък тон диагноза Хашимото и каза, че незабавно трябва да предприема лечение с хормони за цял живот. Разбира се, за да е сигурна в диагнозата поиска да ме прегледа на ехограф, за което заплатих допълнитело, разбира се. На него се видя, че жлезата е в чудесно състояние, което междудругото става ясно и без ехограф, тъй като ТСХ-то е в норма. Но номерът беше да платя за ехографа. Е, попаднах на отговорен лекар след това, който ми обясни, че голяма част от живеещите и дишащите "чистия" въздух на София имат подобни леки отклонения в ТАТ и МАТ. Приемам селен и нещата се нормализираха.


Zhany Petrova

Рейтинг : 1 от 5

Рядко съм попадала на толкова ужасно некадърно обслужване - беше ми даден амбулаторен лист на друг пациент, което е изключително недупостимо имайка предвид, че това са лични данни и медицински показания. Регистраторката обърка имената на фактурата ми, въпреки че имаше личната ми карта от която да ги препише. Втори ден се опитвам да получа моя амбулаторен лист, ехографски снимки от направения преглед и фактура с верни данни, за да ги представя на застрахователя. Когато отидох след работа в центъра, не заварих никого освен дъвчещ насреща ми мъж, който ми обясни, че всички са си тръгнали, въпреки че работното им време е до 20ч. Не стъпвайте в този център. С подобни гафове и безочие по-добре да не се сблсквате. Не останах доволна и от прегледа и отношението на гастроентероложката д-р Стоянова.


Kristin Koeva

Рейтинг : 5 от 5

Направих страхотен преглед при работещия там дерматолог д-р Мингова. Тя ме успокои и даде експертно мнение като цяло поддържаше атмосферата лека и приятелска. Определено бих препоръчал нейните услуги!


Ако знаете повече за МЦ Гина

Ние от apartamenti.com с цел повишаване удобството на потребителя създадохме каталог за фирми,болнични заведения и големи търговски обекти с кратка информация за тях. Вярваме ,че така ще улесним купувачите и бъдещите наематели в ориентацията за местоположение при търсене на подходящ имот.

Ако Ви е разполагате с допълнителна информация за МЦ Гина, може да кликнете тук за да добавите.

Недвижими имоти близо до МЦ Гина