Медицински комплекс Полимед

  • ул. „Брегалница“ 47, 1303 София център, София, България
  • +359 700 20 566

Работно време Медицински комплекс Полимед

  • понеделник: Отворено 24 часа
  • вторник: Отворено 24 часа
  • сряда: Отворено 24 часа
  • четвъртък: Отворено 24 часа
  • петък: Отворено 24 часа
  • събота: Отворено 24 часа
  • неделя: Отворено 24 часа

Отзиви за Медицински комплекс Полимед

(Общо гласували : 149 - Рейтинг: 3.3)

G

Рейтинг : 1 от 5

Днес,събота, майка ми беше на преглед по спешност,тъй като не се чувстваше добре и се притесняваше за усложнения! Била е прегледана от млад лекар, (Николов),който и казал да отиде на преглед в понеделник при личната си лекарка и й казал,че с друго не може да й помогне! Държал се е грубо и неуважително! Намирам това за недопустимо! Цялото семейство сме дългогодишни пациенти на "Полимед" и не смятам ,че заслужаваме подобно отношение!Един болен човек заслужава поне елементарна загриженост и човечност!


Ивелина Тупарева

Рейтинг : 5 от 5

Честит празник на Здравето, на лекарите и всички медицинските работници! С огромно уважение, респект и благодарност към целия екип на Болница "Полимед"! Благодаря от сърце на всички за впечетляващия професионализъм, грижи и отношение към пациента! Благодаря за това, че връщате здравето, нормалното ежедневие и желание за живот на хората, изпитващи болка. Бъдете много здрави, благословени, щастливи, успешни, силни, сбъдващи се и все така всеотдайни професионалисти и Човеци! Специални благодарности за всичко, което направи за мен, на лекуващия ми лекар Д-р Венцислав Димов! Респект! С уважение: Ивелина Тупарева 07.04.22г.


Tytto Alba

Рейтинг : 1 от 5

НЕ СИ ГУБЕТЕ ВРЕМЕТО ДА ХОДИТЕ ТАМ И ПО СПЕЦИАЛНО В СПЕШНИЯ КАБИНЕТ. НЕКАДЪРНИЦИ КОИТО ГИ ЧАКАШ 15 МИНУТИ ДА ЗАДАВАТ СЕРИЯ ТЪПИ ВЪПРОСИ ОТ СОРТА АМА ЕГН-ТО КАК Е? ИЗЧАКАЙТЕ ДА ВИДА ТУКА КОМПЮТЪРА, АМА ТО ДЕТЕТО МАЙЧЕ НЯМА ТЕМПЕРАТУРА, НЕ Е ТОЛКОВА ТОПЛО. ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ ЧЕ ПАЦИЕНТЪТ (БЕБЕ НА 1Г.) ИЗГАРЯ С 39.5° И СА УВЕДОМЕНИ ПО ТЕЛЕФОНА, ЧЕ ПЪТУВАМЕ КЪМ ТЯХ. ГУБЕНЕ НА ВРЕМЕ, НЕРВИ И ДИСКОМФОРТ. ЧАКАШ И ОЩЕ ПОНЕ 5 МИНУТИ СПЯЩАТА ОХРАНА ДА ОТВОРИ. НЕ ЗНАМ КАК НЕ СА БИТИ И КАК СЪЩЕСТВУВАТ !? ШАЙКА НЕСКОПОСАНИ НЕКАДЪРНИЦИ.. НИКОГА ПОВЕЧЕ НЯМА ДА СТЪПА ТАМ... ПАЛЯЧОВЦИ...


Dimitar Mollov

Рейтинг : 3 от 5

Медицински център в самостоятелна сграда от 2000г. Няма собствен паркинг, но може да се паркира на улиците в района, които са зелена зона. Таваните в цялата сградата са изключително ниски. Когато пред кабинетите има много пациенти, става ужасно. Няма въздух, задушно е и горещо, хваща те клаустрофобия. Ако ти е лошо просто е непоносимо. Изборът е ваш.


Николай Александров

Рейтинг : 1 от 5

В официалната Ковид зона на Полимед ми беше направен единствено бърз тест срещу 10 лева. След 20 минути ми връчиха лист с отрицателен резултат, а преглед не ми беше извършен, дори не попитаха за симптоми. Съветът ми е да не посещавате мястото!


Ако знаете повече за Медицински комплекс Полимед

Ние от apartamenti.com с цел повишаване удобството на потребителя създадохме каталог за фирми,болнични заведения и големи търговски обекти с кратка информация за тях. Вярваме ,че така ще улесним купувачите и бъдещите наематели в ориентацията за местоположение при търсене на подходящ имот.

Ако Ви е разполагате с допълнителна информация за Медицински комплекс Полимед, може да кликнете тук за да добавите.

Недвижими имоти близо до Медицински комплекс Полимед