Втора САГБАЛ "Шейново"

  • ул. „Шейново“ 19, 1504 София център, София, България
  • +359 2 965 9481

Работно време Втора САГБАЛ "Шейново"

  • понеделник: 8:00 ч. – 18:00 ч.
  • вторник: 8:00 ч. – 18:00 ч.
  • сряда: 8:00 ч. – 18:00 ч.
  • четвъртък: 8:00 ч. – 18:00 ч.
  • петък: 8:00 ч. – 18:00 ч.
  • събота: 8:00 ч. – 18:00 ч.
  • неделя: 8:00 ч. – 18:00 ч.

Отзиви за Втора САГБАЛ "Шейново"

(Общо гласували : 84 - Рейтинг: 4.2)

Black Swan

Рейтинг : 1 от 5

Не отивайте в тази болница за нищо на света! Почвайки от персонала и отношението му към пациентите, до хранене и обстановка, а най-вече - лечение, ще останете много разочаровани. Къде ли не съм ходила, но такова поведение и унижение не бях изпитвала. В операционната си правят каквото искат. Идвате здрави, а си отивате с тежко главоболие и болки в гърба за незнаен период от време след коварните им анестезии и никаква предоперативна консултация от страна на анестезиолозите им с пациента.


Севделина Евтимова

Рейтинг : 5 от 5

Много добра болница , мога само да съжалявам, че не родих и останалите си деца там . Екипа в родилната зала беше страхотен, хората се отнасяха абсолютно еднакво и с мен и с дамата , която раждаше до мен с избор на екип. След раждането бях настанена в стая на 1-ви етаж . Стаите там са чисти , поддържани , тоалетните и баните също . Екипа от лекари , акушерки и санитарки на етажа е страхотен , много са готини. Нямам нито едно негативно преживяване или коментар за хората там или за материалната база . Мога само да кажа " Благодаря! " .


Maria Georgieva

Рейтинг : 1 от 5

Днес посетих болницата, тъй като исках да си направя профилактично цитонамазка. На регистратурата платих 20 лв и ме изпратиха в кабинет. Там обаче казаха, че въпреки, че се предлага такъв вид изследване няма как да ми го направят, ако не си доплатя преглед. Аз нямах нужда от преглед, тъй като преди месец си бях направила.Въпреки това бях принудена да заплатя 30 лв преглед само за да ми вземат материал, което звучи абсурдно. Лекарката се държа изключително арогантно.


Stephanie D

Рейтинг : 1 от 5

Груби и нелюбезни служители, все едно някой ги задължава да работят там. Ориентирайте се към друга болница, не си губете времето тук.


Boryana Petrova

Рейтинг : 5 от 5

За държавна болница смея да твърдя, че е на ниво. Адмирации и благодарности на д-р Иво Димитров и неговият екип!!


Ако знаете повече за Втора САГБАЛ "Шейново"

Ние от apartamenti.com с цел повишаване удобството на потребителя създадохме каталог за фирми,болнични заведения и големи търговски обекти с кратка информация за тях. Вярваме ,че така ще улесним купувачите и бъдещите наематели в ориентацията за местоположение при търсене на подходящ имот.

Ако Ви е разполагате с допълнителна информация за Втора САГБАЛ "Шейново", може да кликнете тук за да добавите.

Недвижими имоти близо до Втора САГБАЛ "Шейново"